Ξέρετε τον Φοίβο;

 

Ο Φοίβος είναι ένα τρισχαριτωμένο γιαπωνέζικο λυκόσκυλο - ράτσας Ακίτα - που πολιτογραφήθηκε εδώ και μερικούς μήνες... ανδριώτης! Και από μια βεράντα της Αθήνας βρέθηκε στην ταράτσα και στις πάνω αυλές της Παναχράντου. Μαζί με τον Θανάση... (φωτ. Χαρίδημος).

 

 Ο νεαρός Φοίβος - αν και έχει ιαπωνική ρίζα - απολαμβάνει με χαρά τη νέα μοναστική ζωή του κοντά στην φύση. Όπως απολαμβάνει και το ελληνικότατο όνομα του. Και όπως βλεπετε και στην φωτογραφία είναι πολύ φατσούλα. Πολύ ανθρώπινος. Σχεδόν σαν ψεύτικο αρκουδάκι. Αν δεν ήταν αυτά τα εκφραστικά μάτια του ίσως να τον νομίζεται και για λούτρινο... (φωτ. Χαρίδημος).

Γνωρίσαμε αυτόν τον εκφραστικό σκυλάκο τυχαία μια μέρα. Γαύγιζε, έπαιζε, κοιτούσε τους πάντες βαθιά στα μάτια. Έτσι πανέξυπνος και μεγαλοσώμος. Αλλά και αγαθός. Σαν παιδάκι. Και λες και θέλει κάτι να πει έτσι όπως μας κοιτά. Όταν είδαμε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν σκεφτήκαμε να του κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα. Δεν συναντάς τόσο εύκολα τέτοια όμορφα και σπάνια ζώα. Το καλό είναι πως αν βρεθεί αντιστοιχο ταίρι της ράτσας του ο Φοίβος μπορεί να αναπαραχθεί και να υπάρξουν και άλλα τέτοια εκφραστικά σκυλάκια στην Άνδρο. Για σκεφτείτε το... (φωτ. Χαρίδημος). 

 "Εν Άνδρω"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΞΕΡΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως μπορείτε να κάνετε εσείς κάποια αναφορά γι' αυτά. Με μεγάλλη μας χαρά θα δημοσιεύσουμε ότι στείλετε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro