Δεύτερος στο παγκόσμιο εφήβων ο Λεωνίδας Τσορτανίδης

 

Ο Λ. Τσορτανίδης στους αγώνες στην Ιταλία (από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)>

Στις  14:25’ μάθαμε από χορηγό του Λεωνίδα Τσορτανίδη πως ο ανδριώτης αθλητής ιστιοσανίδας ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος για 17χρόνα που διεξήχθη στην Ιταλία.

Μαζί με την είδηση πήραμε και την πληροφορία πως θα σταλούν αργότερα φωτογραφίες και κάποιες δηλώσεις. Μέχρι τις 17:25’ δεν είχε σταλεί τίποτα. Ήδη όμως από τις 17:10’ ο πατέρας του αθλητή μοίραζε στο facebook της Άνδρου το πλήρες ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ…

 Για την ιστορία: στις 17:30’ στάλθηκαν δύο φωτογραφίες και μια δήλωση προς το site από τον προπονητή Γιώργο Φράγκο. Η δήλωση του Γ. Φράγκου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας με ένα ξεκίνημα στη θέση 47 λόγω του άστατου καιρού που έκανε τον υγρό στίβο εντελώς απρόβλεπτο. Παρόλα αυτά ο Λεωνίδας έδειξε την κλάση του και κατάφερε να ανέβει ακόμα μια φορά στο βάθρο επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες μας. Επόμενος στόχος στις 15 Ιουλίου να πάρουμε πρόκριση για την χώρα μας στους Ολυμπιακούς του 2018».

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαβάσετε στο πλήρες ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ που ήδη κυκλοφορεί στην Άνδρο και θα το βρείτε στις αναρτήσεις του πατέρα του αθλητή στο F/B

«Εν Άνδρω»