Ο Ανδριακός αλλάζει προπονητή και ξεκινά τη σεζόν

 

(Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς που αφορά τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και στίβου του Ανδριακού ο αντιπρόεδρος του Άρης Διαπούλης έστειλε δελτίο τύπου που αναφέρεται στα τμ.ηματα του συλλόγου και στην αναγκαστική αλλαγή προπονητή - Εν Άνδρω). 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ,  έπειτα από την αιφνιδιαστική αποχώρηση του προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ιάκωβου Μπενά την Παρασκευή 25 Αυγούστου για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους, σύναψε συνεργασία με 2 νέους προπονητές οι οποίοι καλούνται να στελεχώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τις ακαδημίες της Ομάδας μας.

Ο Δημοσθένης Μαγουλάς, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρισης και ο Κωνσταντίνος Παπαχρήστος, κάτοχος διπλώματος UEFAC αποτελούν πλέον τους πυλώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς θα αναλάβουν την οργάνωση των αθλητών σε ηλικιακές κατηγορίες. Ανάλογα με την προσέλευση των αθλητών σε κάθε ηλικία θα δημιουργηθούν και τα αντίστοιχα τμήματα.

Καλούμε τους γονείς και τους ίδιους τους αθλητές στις ανοικτές προπονήσεις, η έναρξη των οποίων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα:

1) Τη Δευτέρα 4 /9 και ώρα 17:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΔΡΟΥ στη Χώρα  για τους αθλητές με έτος γέννησης  2004, 2005, 2006, 2007 θα παρευρίσκεται ο Δημοσθένης Μαγουλάς μαζί με μέλη του Δ.Σ για τη στελέχωση της αγωνιστικής ομάδας Κ14.

2) Την Τετάρτη 6/9 και ώρα 17:00 στο ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΤΣΙΟΥ για τους αθλητές με έτος γέννησης 2000, 2001, 2002, 2003 θα παρευρίσκεται ο Κωνσταντίνος Παπαχρήστος μαζί με μέλη του Δ.Σ για τη στελέχωση της αγωνιστικής ομάδας Κ18.

Λόγω του μικρού χρονικού περιθωρίου μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος Κυκλάδων δόθηκε έμφαση στις 2 αγωνιστικές κατηγορίες , όπως προαναφέραμε. Ωστόσο, επειδή υπάρχουν και πολλά παιδιά στην κατηγορία JUNIORκαλούμε τους γονείς των παιδιών αυτών να παρευρεθούν τη Δευτέρα  4/9 όσο και την Τετάρτη  6/9 στις 18:00 στα αντίστοιχα μέρη συνάντησης ώστε να συζητήσουμε με τους προπονητές τις δυνατότητες που υπάρχουν τόσο σε προπονητικό όσο και σε αγωνιστικό πλαίσιο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ