Β. Παπακωνσταντίνου & Γ. Ζουγανέλης: το Φεστιβάλ την Πέμπτη (18/8) πάει... γήπεδο!!!...

Ήταν να μην αρχίσει να ξεφεύγει το Φεστιβάλ! Τώρα που ξέφυγε με την συναυλία στο Κόρθι την Τετάρτη δεν κρατιέται και την Πέμπτη πάει γήπεδο!!! Στο δημοτικό στάδιο Χώρας σε ένα από τα πιο απλόχωρα σημεία της Άνδρου στήνεται η μεγάλη εξέδρα για την μεγάλη συναυλία της αυγουστιάτικης πανσελήνου στις 18/8 με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Όσοι πιστοί των δύο ή της... αυγουστιάτικης πανσελήνου (τυχαίο; δεν νομίζω...) προσέλθετε... (φωτο: Εν Άνδρω).  

Και όταν λέμε για απλόχωρο μέρος λίμε για πολύ... απλόχωρο μέρος!!! Όλη η εξέδρα χωρά χίλια ατομα, αλλά υπάρχει και ο εμπρός χώρος για τους επί πλέον... Κάπως έτσι νέοι, αλλά και μεγαλύτεροι θα τραγουδήσουν με τον Παπακωνσταντίνου και τον Ζουγανέλη υπό το φως της πιο συναισθηματικά φορτισμένης πανσέληνου της χρονιάς: αυτής του Αυγούστου (φωτο: Εν Άνδρω).

'Αλλη μια γωνία της εξέδρας. Σ΄ενα καταπράσινο στάδιο το φόντο παραμένει απλό και λιτό, οπώς είναι το κυκλαδίτικο τοπίο. Το σκηνικό όμως αναμένεται να ολοκληρωθεί όταν την Πέμπτη το βράδυ θα ανατείλει το ολόγιομο φεγγάρι πίσω από τον λόφο πάνω από την συναυλία... (φωτο: Εν Άνδρω).