Μικρό καλοκαιράκι του... Νοέμβρη στην Άνδρο!!!

Του Δημήτρη Σταυρόπουλου

Δύσκολο να πιστέψεις πως είναι πια Νοέμβριος και ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός στην Άνδρο. Όμως ο κωπηλάτης με την σανίδα του το... πιστεύει και το παραπιστεύει!!! Και κωπηλατεί σ' εναν ηλιόλουστο Νοέμβρη στην παραλία της Χρυσής Άμμου... (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος).

 

Και κωπηλατεί ενώ μια παρέα τον χαζεύει μαζεύοντας ήλιο Νοεμβριάτικα στην παραλία... (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος).

Όμως η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί!!! Ένας ολόλαμπρος πρωινός ήλιος μας υπδέχτηκε στο SuperFerry. Η ημερησια εκδρομή μας στην Άνδρο ξεκίναγε με τον καλύτερο τρόπο!!! (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος). 

Και η θάλασσα λάδι. Το ταξίδι μαγικό... καλοκαιρινό!!! (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος).

Και δεν είναι μόνο η μέρα λαμπερή και η θάλασσα λάδι είναι που με 20-22 βαθμούς ανοίξαν και τα λούλουδα σαν σε πρώιμη άνοιξη (φωτ. Δ. Σταυροπουλος).

Το Μπατσί ηλιόλουστο και...άδειο!!! Μια παραθεριστικούπολη που παρά τον υπέροχο καιρό περιμένει την επόμενη χρονιά (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος).

Όμως οι χειμερινοι κολυμβητές τρελαθήκαν από χαρά. Μια μέρα ζεστή και μια θάλασσα χαρά θεού μεσ' τον Νοέμβρη στην παραλία του Αγίου Πέτρου. Είναι να μην βουτήξει κανείς; (φωτ. Λ. Μπαστραντώνης).

Και βουτήξαν και κολυμπήσανε με έναν ήλιο που στραφτάλιαζε στη θάλασσα σαν καλοκαίρι. Ποιος Νοέμβρης και πράσινα άλογα; (φωτ. Λ. Μαστραντώνης).

Μόνο η κοπέλα στην παραλία με το φθινοπωρινό ντύσιμο υποψίαζε πως ίσως να μην ήταν καλοκαίρι (φωτ. Λ. Μπασταντώνης).

Και βεβαίως η απέραντη αδεια αμμουδιά που ελάμπε στον λαμπερό φθινοπωρινό ήλιο (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος).

Με τόσο λαμπρό ήλιο ακόμα και αυτή η παλιά σπασμένη βάρκα έμοιαζε έτοιμη να μπει στη θάλασσα (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος).

Ακόμα και η επιστροφή ήταν το ίδιο όμορφη, ζεστή και ανοιξιάτικη αν και ήταν Νοέμβρης. Λένε μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Λέμε μια τέτοια μέρα, ένα... καλοκαίρι!!! Ημερησια εκδρομή στην Άνδρο, αρχές Νοέμβρη 2016... (φωτ. Δ. Σταυρόπουλος).