Η Άνδρος "βουλιάζει" από κόσμο και δροσίζεται στις παραλίες

Με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει σήμερα, αλλά και το δροσιστικό αέρακι να κρατάει, οι εκδρομείς έχουν κατακλύσει τις παραλίες της Άνδρου. Δεν υπάρχει ομπρέλα για δείγμα σε μερικές παραλίες (φωτ. Λ.Μ.).

 

Όχι μόνο δεν υπάρχει ομπρέλα για δείγμα, αλλά έχουν στηθεί και ιδιωτικές ομπρέλες αυξάνοντας το... δείγμα των λουομένων. Στις παραλίες η Άνδρος δροσίζεται... (φωτ. Λ.Μ.)

Σε μερικές οι λουόμενοι με τις ομπρέλες διατεταγμένες σαν ρωμαϊκές λεγεώνες έτσι όπως φαίνονται από ψηλά,. Σε μια έκταση εκατοντάδες μέτρα... (φωτ. Λ.Μ.).

Φυσικά και η κίνηση στους δρόμους της Δυτικής Άνδρου μεγάλη. Αλλά και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα χιλιομετρα!!! (φωτ. Λ.Μ.).

Ενίοτε τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα και σε διλές σειρές, όπως εδώ στην παραλία στο Κυπρί, κάτω από το ξενδοχείο Περράκη... (φωτ. Λ.Μ.).

 Φυσικά τα παρκαρισμένα στην Ψιλή Άμμο και εκει χιλιόμετρα και από τις δύο μεριές του δρόμου. Μερα που είναι θέλει προσοχή από τους οδηγούς. (φωτ. Λ.Μ.).

 

Εντάξει η φωτογραφία είναι από το Μπάγκλαντες. Την έστειλε ο φιλος του site που έστειλε και τις παραπάνω σχολιάζοντας: "έχει τόσο κόσμο παντού σήμερα που νομίζω πως έτσι ήρθαν τα καράβια στην Άνδρο"!!!  Δροσερό σχόλιο και φωτογραφία. Με αυτά κλείνουμε την σημερινή περιδιάβαη του συνεργάτη μας Λάκη Μ. στις γεμάτες κόσμο παραλίες της Δυτικής Άνδρου...