Η Άνδρος "αποχαιρέτισε" τον Αλέξανδρο Σταματιάδη

 

Παρουσία μεγάλου πλήθους ανθρώπων από την Χώρα, την Αθήνα και το εξωτερικό η Άνδρος αποχαιρέτισε τον Αλέξανδρο Σταματιάδη . Παρόντες επιχειρηματιες, πολιτικοί, εφοπλιστές, και εκατοντάδων πολιτών η Χώρα ειπε το ύστατο χαίρε σε έναν επιφανή πολίτη της, που την αγάπησε και έζησε σε αυτή μερικές από τις καλύτερες στιγμές του. Στην φωτογραφία εκατοντάδες πολίτες στο προάυλιο της πασίγνωστης Θεοσκέπαστης της Άνδρου. Στη θάλασσα του Παραπορτίου διακρίνονται τα :optimist του Ναυτικού Όμιλου Άνδρου που αποχαιρέτισαν και αυτά με τον τρόπο τους το αδικοχαμένο στέλεχος του ΝΟΑ (φωτ. Εμ Άνδρω).

 

5 ελικόπτερα έφεραν μια σειρά VIP φίλους του Α. Σταματιάδη από την Αθήνα. Εδώ ένα από αυτά στο γήπεδο της Χώρας (φωτ. Εν Άνδρω). 

 

 Στην νεκρώσιμη ακολουθία προσήλθε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης. Εδώ κάνει δηλώσεις στον Αντένα και στο Σταρ (φωτ. Εν Άνδρω). 

 

Επίσης προσήλθε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Εδώ μιλά στα κανάλια (φωτ. Εν Άνδρω).  

 Η στιγμη της εισόδου στην εκκλησία για την εξόδιο ακολουθία (φωτ. Εν Άνδρω).

 Ακολουθούν οι στενοί συγγενείς (φωτ. Εν Άνδρω).

Διακριτική η παρουσία των αθλητών του ΝΟΑ στον οποίο ήταν έφορος ανοικτής θάλασσας ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Εδώ τα σάφη των optimist κάνουν μια σιωπηλή βόλτα την ώρα της τελετής στον κολπίσκο του Παραπορτίου κάτω από την εκκλησία της Θεοσκεπάστου στην Χώρα (φωτ. Εν Άνδρω).

 Η στιγμή της εξόδου μετά το τέλος της ακολουθίας. Αποχαιρετιστήριους λόγους έβγαλαν η μητέρα του εκλιπόντος (συγκλονιστικός), ο συνεργάτης και στέλεχος του ΝΟΑ Γιάννης  Μαρκιανός, (χειμαρώδης) συνεργάτης από την εταιρεια του (αναλυτικός) και ο γιός του Αχιλέας (συγκινητικός). Παραβρέθηκαν εκτός από τους πολιτικούς ο Νίκος Γουλανδρής, στενός φίλος του Α Σταματιάδη, ο Νικόλαοςμ γιός του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου,  οι πλοιοκτήτες της Golden Star Ferries κλπ. (φωτ. Εν Άνδρω).

 

 Τα κανάλια στάθηκαν διακιρικά και από απόσταση. Αυτή ήταν η ειθυμία της οικογένειας την οποία σεβάστηκαν οι δημοσιογράφοι και οι οπερατέρ που είχαν έλθει από την Αθήνα και τράβηξαν μόνο μακρινά πλάνα (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει ενδιαφέρον πάντως να βλεπεις την ημέρα αυτή να νεκρανασταίνονται και κάποιοι πολιτικά νεκροί όπως ο Βρούτσης και ο Βαρβιτσιώτης.