ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ: Επιστολή διαμαρτυρίας!!!...

 

Καλό θα ήταν οι "αρμόδιοι" του Δήμου Άνδρου να μην δίνουν αφορμές για επίσημες διαμαρτυρίες μετά από ένα γεγονός. Και ακόμα καλύτερο να μην δίνουν αφορμές να μιλάμε για επιλεκτικότητα στην πληροφόρηση πριν και μετά από αυτό. Σκηνή λίγο πριν την βράβευση των αθλητών του ημιμαραθωνίου (φωτ. Εν Άνδρω).

(Από τον έπαρχο Άνδρου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Άνδρου σχετικά για το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Άνδρου, το οποίο παρέλειψε να αναφέρει το Επαρχείο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως συνχρηματοδότη του εγχειρήματος του 2ου ημιμαραθωνίου Άνδρου.

Σημειώνουμε πως δεν μάς εστάλη ποτέ το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου ώστε να έχουμε ιδία αντίληψη της διαμαρτυρίας του επάρχου! Και ακόμα προσθέτουμε πως δεν μάς εστάλησαν και άλλα δελτία των δραστηριοτήτων του Δήμου Άνδρου αυτών των ημερών. Κατανοητή η πολιτική επιλεκτικής πληροφόρησης στην οποία επιδίδεται η αρμόδια "μη επικοινωνίας" - ίσως λόγω έλλειψης πείρας. Προς πληροφόρηση της: τα δελτία τύπου στέλνονται προς ΟΛΑ τα ΜΜΕ. Αυτά μετά επιλέγουν τι ενδιαφέρει και τι όχι τους αναγνώστες τους. Δεν επιλέγει αυτή τι και σε ποιον στέλνει κάτι. Στοιχειώδες νομίζουμε - Εν Άνδρω).


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Προς Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη

Άνδρος,23.4.2018

Θέμα: 2ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου, Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

            Στηρίξαμε οικονομικά την διεξαγωγή του 2ου Ημιμαραθωνίου Άνδρου με το ποσό των 2.000,00 ευρώ καλύπτοντας τις δαπάνες για τις μπλούζες, τα καπέλα, την χρονομέτρηση και την ηχητική κάλυψη της διοργάνωσης.

Με έκπληξη διαβάζοντας το εκτενέστατο Δελτίο Τύπου του Δήμου Άνδρου διαπιστώσαμε πως δεν γίνεται καμία αναφορά στην αρωγή του Επαρχείου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου! Η έκπληξη γίνεται μεγαλύτερη αν λάβουμε υπόψη πως κατά την διαδικασία της αποστολής του αιτήματος χρηματοδότησης προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε και η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου Άνδρου Ειρήνη Λάζαρη. Παρά ταύτα στο δελτίο τύπου που έγραψε και εξέδωσε δεν έκανε τον κόπο να μας αναφέρει ως τον έτερο χρηματοδότη του 2ου Ημιμαραθωνίου!

Ως εκπρόσωπος του φορέα συγχρηματοδότησης και προκειμένου να προασπίσω την παρουσία και τις δράσεις του στην Άνδρο είμαι στη δυσάρεστη θέση να αποδοκιμάσω δημόσια την Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου Άνδρου Ειρήνη Λάζαρη για το Δελτίο Τύπου που μας αγνόησε. Ζητώ από τον Δήμαρχο Άνδρου να επιμεληθεί του θέματος για την σωστή ενημέρωση των Ανδριωτών.

            Τέλος ευχαριστούμε τους αθλητές, τους εθελοντές, τον ΣΕΔΑ, το ΕΚΑΒ, κλπ για την ενεργό συμμετοχή τους στην εν λόγω διοργάνωση.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ.
ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν τα σβήσαμε. Υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα χτες το απόγευμα και χάθηκαν τα σχόλια των τεσσάρων τελευταίων ημερών. Το κοιτούν οι μηχανικοί του site και θα μάς απαντήσουν σήμερα. Ευχαριστουμε για το ενδιαφέρον.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro