Κάτι να γίνει επειγόντως με τα σκουπίδια

"Γαύριο, 100 μέτρα από το σχολείο..... παρακαλούνται οι έχοντες θέση ευθύνης, δημοτικοί άρχοντες και λειτουργοί, να βρουν μια λύση άμεσα!!!" Σοφία Χατζοπούλου.

Από την αναγνώστρια μας Σοφία Χατζοπούλου λάβαμε στην Σελίδα μας στο facebook (Εν Άνδρω) την παραπάνω φωτογραφία με την παραπάνω λεζάντα. Τα δημοσιεύουμε με την ελπίδα πως οι αρμόδιοι κάνουν κάτι. Ή τουλάχιστον πουν τι πρόκειται να γίνει. Υπάρχει κανένας σχεδιασμός να πάει αλλού ο δεματοποιητής (όπως είχε σκεφτεί η προηγούμενη διοίκηση); Γιατί όσο μείνει εκεί που είναι μπορεί και να μην φτιάξει!

Ή, μήπως πιέζουμε με αυτές τις εικόνες γιατί έχουμε Συμβούλιο Επικρατείας στις 18/11 και σπρώχνουμε για κάποια παράταση; Με άλλα λόγια υπάρχει κανένα σχέδιο ή θα μείνουμε να τα κοιτάμε;

ΥΓ. Την παραπάνω εικόνα με την αγωνία της Σοφίας Χατζοπούλου και τα δικά μας "ερμηνευτικά σχόλια" τα αφιε΄ρωνουμε σε κάτι λαλίστατους στο facebook που έγραφαν κατεβατά ολόκληρα αγνοώντας παντελώς την σκληρή πραγματικότητα. Καλό είναι πριν κάνουν "ασκήσεις επικοινωνίας" μερικοί να βλέπουν τις καταρρέουσες υποδομές του νησιού μας. Κυρίες και κύριοι αυτή είναι η σκληρή πολιτική πραγματικότητα. Και αυτή η πραγματικότητα θέλει έργα δεν θέλει λόγια.

"εν Άνδρω"