Ατένι: Διέρρηξαν, έφτιαξαν φαΐ (!), έκαναν και πλάκα!...

 

Πρέπει να αναθεωρήθουν τα σχέδια τους για κλείσιμο του αστυνομικού σταθμού στο Γαύριο. Και επιπλέον να γίνουν νέα αστυνομικά σχέδια μετά τα θρασύτατα κρούσματα εγκληματικότητας στην Άνδρο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι στο Ατένι, (κάτι το οποίο ήδη γράψαμε) αφού αναστάτωσαν τα πάντα και επειδή δεν βρήκαν τίποτα άξιο λόγου να κλέψουν στο τέλος κάθησαν σαν νοικοκύρηδες και... έφτιαξαν φαί! Έφαγαν και μετά σαν κύριοι άφησαν και ένα... σημείωμα (!) που ζητούσαν "συγνώμη για την ενόχληση" και 'κατανόηση για την συμπεριφορά" τους!!!

Μοιάζει σχεδόν εξωπραγματικό όμως η παραπάνω πληροφορία είναι πλήρως διασταυρωμένη! Δυστυχώς δεν είναι πρώτη φορά που διαρρήκτες στην Άνδρο μη βρίσκοντας κάτι αξιόλογο να πάρουν παίρνουν ή χρησιμοποιούν τρόφιμα! Θυμίζουμε πως πριν δύο χρόνια διαρρήκτες στον Ζαγανιάρη μην βρίσκοντας κάτι να πάρουν άδειασαν τον καταψύκτη από όλα τα κρέατα. Αυτοί όμως τότε δεν είχαν αφήσει... σημείωμα!

Είναι προφανές πως μερικά πράγματα είναι πλέον εκτός ορίων! Είναι πια γεγονός πως στην Άνδρο υπάρχει μια διαρκώς επεκτεινόμενη παραβατικότητα και εγκληματικότητα που δεν έχει κανένα προηγούμενο αν λάβουμε υπόψη και το ότι από τις τέσσερις εκκλησίες που διαρρήχθηκαν, η μια όπως μάθαμε είναι του... νεκροταφείου στο Φελλό!!! ¨Έτσι όπως πάμε αυτοί σε λίγο θα ανοίγουν και τάφους!!! 

Η αστυνομία της Άνδρου λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω συνεχή και θρασύτατα κρούσματα διαρρήξεων έχει ήδη ξεκινήσει περιπολίες με τα δύο περιπολικά: το ένα στην Βόρεια Άνδρο και το άλλο στην υπόλοιπη. Πρέπει πλέον να αφυπνιστούν όλοι οι αρμόδιοι στην Άνδρο και να γίνει ένας νέος συνολικός σχεδιασμός σχετικά με την φύλαξη ιδίως μετά από τα τελευταία εγκληματικά κρούσματα, αλλά και το απίστευτο θράσος των διαρρηκτών.

"Εν Άνδρω"