Χωρίς καντίνα και ξαπλώστρες ο Πισωλιμιώνας. Εν αναμονή της απόφασης ο Φελλός.

 

Κάτοικοι του Πισωλιμιώνα με πανώ μπροστά στο δημαρχείο την Δευτέρα την ώρα των δημοπρασιών.

(Από τον κ. Θ. Φαρμακίδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με την έκβαση του θέματος της παραλίας του Πισωλιμιώνα. Σημειώνουμε πως για τον Πισωλιμιώνα παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος επαγγελματίας. Για τον Φελλό κανένας - Εν Άνδρω)

Αγαπητοί φίλοι, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία μας κατά της παραχώρησης της παραλίας του Πισωλιμιώνα στην Άνδρο για εκμετάλλευση. Η μεγάλη συμμετοχή, οι 633 ηλεκτρονικές υπογραφές φίλων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο και οι 61 φυσικές υπογραφές των κατοίκων του Πισωλιμιώνα και του Φελλού, ήταν καθοριστικές για τη ματαίωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού από το Δημοτικό Συμβούλιο της Άνδρου. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν στην κινητοποίηση αυτή και σε τοπικό επίπεδο, ιδιαιτέρως τον τοπικό αντιπρόσωπο Φελλού και το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που με ευθυκρισία επανεξέτασαν το θέμα.

Ευχόμαστε η παραλία μας να μείνει πάντα έτσι…

Φίλοι και κάτοικοι του Πισωλιμιώνα και του Φελλού Άνδρου

Ο Πισωλιμιώνας σήμερα

 

Η διαμαρτυρία που κατατέθηκε από τους κατοίκους για τον Φελλό στους αρμόδιους και στο δημοτικό συμβούλιο υπογεγραμμένη από δεκάδες κατοίκους της περιοχής. Τώρα είναι εν ανομονή της απόφασης της αρχαιολογίας...

"Εν Άνδρω"