Μετά τον δρόμο Χώρας - Γαύριου διαγραμμίζεται και το λιμάνι

 

Από τα σημεία του δρόμου που υπάρχει διαγράμμιση και έχει καθαριστεί από τα χόρτα. Σε άλλα σημεία όμως η τόσο αναγκαία διαγράμμιση για τον οδηγό δεν υπάρχει. Ήταν καιρός να ξαναφρεσκαριστεί η παλιά διαγράμμιση και να γίνει εκεί που δεν υπήρχε  (φωτο: Εν Άνδρω) 

ΣΧΟΛΙΟ Νο 2. Με πρωτοβουλία του επάρχου και την οικονομική συνδρομή των δύο ακτοπλοϊκών του νησιού μας σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του λιμενικού ταμείου Ανδρου  επεκτείνεται η τρέχουσα εργολαβία και διαγραμμίζεται και το λιμάνι του Γαυρίου σε μια προσπάθεια να μπει μια οδική τάξη. Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην πρόταση του επάρχου να καταβάλουν απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του εργολάβου τα χρήματα για την ολοκλήρωση μιας διαγράμμισης που είχε να γίνει χρόνια. Συνεπώς μετά την διαγράμμιση του δρόμου Χώρας-Γαυρίους θα έχουν και μια κάποια σχετική όχληση και στο λιμάνι, όμως μετά μια μέρα θα είναι έτοιμο για χρήση. 

ΣΧΟΛΙΟ: Ήταν καιρός να γίνει αυτό. Το λέμε μετά λόγου γνώσης γιατί δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν δρόμο χωρίς σήμανση. Και μια από τις βασικότερες σημάνσεις είναι η διαγράμμιση. Έχουμε οδηγήσει αυτό τον δρόμο με κόντρα τον ήλιο στη δύση το καλοκαίρι. Έχουμε οδηγήσει με καταρρακτώδη βροχή βράδυ. Έχουμε οδηγήσει  με καταρρακτώδη βροχή  μέρα με υαλοκαθαριστήρες που ξαφνικά χάλασαν.  Έχουμε οδηγήσει νύχτα με ένα περίεργο φεγγάρι που γέμιζε φωτοσκιές τη διαδρομή. Χωρίς διαγράμμιση όλα αυτά έκαναν την διαδρομή κάτι σαν κόλαση. Ήταν καιρός να γίνει αυτό κ. Έπαρχε. Αργήσατε. Αλλά το κάνατε. Όπως κάνατε πιο πριν και τον καθαρισμό. Ελπίζουμε να κάνετε και τις επισκευές που σε πολλά σημεία του δρόμου είναι αναγκαίες - Εν Άνδρω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ

Το Γραφείο Έπαρχου Άνδρου σας ενημερώνει ότι υπό την επίβλεψη του Τμήματος Τεχνικών Έργων Άνδρου, θα εκτελεστούν εργασίες Διαγράμμισης του Επαρχιακού Οδικού δικτύου στο τμήμα Χώρα-Σταυροπέδα - Γαύριο.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από την Τετάρτη 14/09/2016 έως και την Παρασκευή 16/09/2016. Ζητούμε την κατανόηση σας και την προσοχή των οδηγών για την αποφυγή ατυχημάτων. Για οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος  εκτέλεσης των εργασιών που μπορεί να προκύψει λόγω καιρικών συνθηκών θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας

Ο Έπαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης