Η Άνδρος με τη ματιά ενός νεαρού επισκέπτη

 

Τα Άχλα από ψηλά (φωτ. Γ. Σίμος)

Ο Γιώργος Σίμος είναι ένας δυναμικός και ενδιαφέρων νέος από το Κουφονήσι. Έχει ένα site για το νησάκι του. Μένει μόνιμα στην Παλλήνη και αποφάσισε να πάει διακοπές στην Άνδρο. Καθίσαμε τυχαία πριν μια εβδομάδα σε ένα τραπέζι στο σαλόνι του πλοίου που μας έφερνε Ραφήνα. Είχε μόλις ολοκληρώσει ένα φθινοπωρινό τριήμερο με την φίλη του στο Ζόργκο. Έκανε και δύο βόλτες  στο νησί. Τον ρώτησα τις εντυπώσεις του.

Ο Ζόργκος από ψηλά (φωτ. Γ. Σίμος).

Με δύο λόγια: πάρα πολύ όμορφό νησί η Άνδρος, εξαιρετικός ο Ζόργκος, πολύ όμορφα τα Άχλα, αλλά πολύ δύσκολο να πας οδικώς ακόμα και με το τζιπ του, πολύ γραφικό το Μπατσί. Παρακάτω δεν πήγε. Δεν πρόλαβε, αν και ήθελε να πάει Χώρα ή κάπου αλλού. Επέλεξε την Άνδρο γιατί είναι κοντινός προορισμός στην Αττική. Επέλεξε τον Ζόργκο γιατί του άρεσε το μέρος όπως το είδε στο ίντερνετ, βρήκε εξαιρετικό το ξενοδοχείο. Δεν τον εντυπωσίασε το φαγητό εκεί που τον έστειλαν, τον εντυπωσίασε το φαγητό εκεί που τυχαία πήγε με την φίλη του στο Μπατσί. Ήξερε το Εν Άνδρω! Ήταν το ένα από τα δύο site που έψαξε και συμβουλεύτηκε για να έρθει. Σε πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει μιας και διαπίστωσε πως χρειάζεται τουλάχιστον μια εβδομάδα για να πάρει μια εικόνα του νησιού. Σκέφτεται να πεταχτεί κανένα Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου. 

 "Όταν κοιτώ από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά..." Τα Άχλα και ο Ζόργκος με την ματιά του Γιώργου Σίμου ...

Με αυτές τις εντυπώσεις έστειλε στο "Εν Άνδρω" μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο που τράβηξε με drone!!! Μάλιστα, ο Γιώργος έχει αυτό το τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι που βγάζει φωτογραφίες και βίντεο από ψηλά. Και θέλησε να μοιραστεί μαζί μας ττο τι του άφησε η Άνδρος σε αυτή την πρώτη επίσκεψη μέσα από το οπτικοαουστικό υλικό με το οποίο αποτύπωσε την εκδρομή του στην Άνδρο. Την Άνδρο που σε πρώτη ευκαιρία θέλει να εξερευνήσει ακόμα περισσότερο.

Τα Άχλα από το ύψος της πλαγιάς του λόφου (φωτ. Γ. Σίμος).

Τον ευχαριστήσαμε για το υλικό που έστειλε και το αναρτούμε ώστε να δουν οι αναγνώστες μας την Άνδρο μέσα από τα μάτια ενός νέου επισκέπτη της...

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τέλειες παραλίες...
Θελω να παω!

This comment was minimized by the moderator on the site

Bravo!!!
Η ωραια πλευρά του νησιου μας!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ SITE ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ DRONE ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ VIDEOS ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Επιτρέπεται... Επίσης έχει και τζιπ που δεν έχω. Και αυτό επιτρέπεται... Καμία άλλη απορία;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro