Θρασύτατη διάρρηξη στην "Προμηθευτική" - Σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο κι εξαφανίστηκαν

 

Θρασύτατη διάρρηξη-με μεθοδολογία πρωτόγνωρη για το νησί - διαπράχθηκε στην Άνδρο. Άγνωστοι εισέβαλαν στο κεντρικό κατάστημα των super market «Προμηθευτική» στον Άγιο Σπυρίδωνα στην Χώρα και αφού άδειασαν τα ταμεία, «σήκωσαν» και το χρηματοκιβώτιο και εξαφανιστηκαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάρρηξη έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου(29.7) όταν όλοι ήταν στις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μετά την παραβίαση ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στο σημείο δεν εντόπισε εξωτερικά ίχνη διάρρηξης.

Την επομένη διαπιστώθηκε ότι απ όλα τα ταμεία οι διαρρήκτες είχαν αδειάσει τα «ψιλά», ενώ το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχε ένα σημαντικό χρηματικό ποσόν «είχε κάνει φτερά».

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια στην Σύρο και κλιμάκιο αστυνομικών πήρε δακτυλικά αποτυπώματα καθώς και το περιεχόμενο του κλειστού κυκλώματος βίντεο, το οποίο μελετάται εξονυχιστικά.

Οι έρευνες από τους αστυνομικούς του τμήματος Άνδρου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και εκφράζεται αισιοδοξία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως επειδή δεν πάει ο κόσμος που πήγαινε στην αρχή, όλο αυτό είναι κόλπο για διαφήμιση;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Κοιμηθείτε ήσυχοι! Τα όργανά μας φημίζονται για την αποτελεσματικότητά τους!
Άλλωστε στην ευνομούμενη πολιτεία μας η εφαρμογή του Νομου επαφίεται στους καλούς τρόπους καθενός (βλ. ναρκωτικά, ΚΟΚ, διαρρήξεις κ.α καλές πράξεις)

This comment was minimized by the moderator on the site

...θα τους πιάσουν πάλι!