Είμαστε ευρωπαίοι... σε μερικά πράγματα! Και μπράβο μας!!!…

Ήταν μια έκπληξη αυτό που συνέβη στην κυρία Δ.Α.Μ. που ταξίδεψε προχτές με το Andros από Γαύριο για Ραφήνα. Το πλοίο είχε πολύ κόσμο. Σχεδόν πρωτόκολλο. Το γκαράζ είχε πάρα πολλά αυτοκίνητα. Η κυρία με την συνοδό της περίμεναν να επιβιβαστεί ο κόσμος. Και μετά ανέβηκαν στο πλοίο όπως προβλεπόταν.

Και αυτή και η συνοδός της σκέφτηκαν πως δεν θα έβρισκαν θέση μιας και δεν είχαν σκεφτεί να πληρώσουν το ένα ευρώ για αριθμημένη θέση. Όμως τι έκπληξη; Μόλις το πλήρωμα την ανέβασε πάνω την πήγε κατευθείαν σε ένα μικρό σαλονάκι πλάι στην έξοδο όπου ένα διεθνές σηματάκι προσδιόριζε τον χώρο «για άτομα με ειδικές ανάγκες»!

Την έβγαλαν από την καροτσάκι-καρέκλα που καθόταν και την τακτοποίησαν στο μικρό κομψό σαλονάκι. Μπορεί το πλοίο να ήταν γεμάτο όμως το μικρό σαλονάκι ήταν εκεί και χωρούσε αρκετά άτομα με τους συνοδούς τους. Και το κυριότερο απαγορευόταν να καταλάβουν τον χώρο άλλοι επιβάτες.

Η κυρία και η συνοδός της μας έστειλαν μήνυμα με ευχαριστίες προς την εταιρεία και σχετικές φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουμε. Να προσθέσουμε πως σε όλα τα πλοία της γραμμής μας η εξυπηρέτηση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι πάντα εξαιρετική. Όμως το ειδικό σαλονάκι του Andros τις εντυπωσίασε. Και μαζί με αυτές και εμάς…

«Εν Άνδρω»