Διακομιδή από το λιμενικό αργά τη νύχτα

Το σκάφος του λιμενικού στην προβλήτα του Γαυρίου. Δίπλα του το τζιπ της υπηρεσίας και οι λιμενικοί.. Σε κάθε περίπτωση το σκάφος είναι έτοιμο για αποστολη όπου χρειαστεί...

Το βράδυ του Σαββάτου (9/9) το ΕΚΑΒ Άνδρου μετέφερε γυναίκα ετών 59 στο πλωτό του λιμενικού. Το σκάφος έφυγε στις 10:10 για Ραφήνα. Σε αυτό επέβαιναν η ασθενής (εγκεφαλικό), ο σύζυγός της και η αγροτική γιατρός.

Το σκάφος έφτασε στη Ραφήνα στις 12:45 τα μεσάνυχτα και παρέδωσε την γυναίκα στο ασθενοφόρο που περίμενε. Εν συνεχεία το σκάφος με το πλήρωμα του επέστρεψαν στο Γαύριο στις 4 το πρωί της Κυριακής (10/9).

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η υπερπροσπαθεια να ξεκινήσει ως κάλεσμα στους επιφανείς εφοπλιστές Ανδριώτες είναι μεν σωστή, αλλα καθόσον γνωρίζετε το τελευταίο διάστημα υπάρχει μόνον ένας "γνωστός" ευπατρίδης που προσφέρει συνεχώς σε όλο το νησί, έχοντας πάθος με την Ανδρο ως τόπο! Το κυριώτερο ομως είναι οτι δεν γίνεται να υπαρχει ενα κλειστού τύπου πλωτο σκάφος του Λιμενικού, το οποιο είναι ικανό να μεταφέρει περιπτώσεις ασθενειών, όπως η συγκεκριμένη και μάλιστα με τόσο χαμηλή ταχύτητα. Στην εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογίας οι δυόμιση ώρες (ισως και παραπανω σε περιπτώσεις ανω των 5 μποφωρ) απο το Γαύριο μέχρι τη Ραφήνα, είναι οχι απλώς αργές, αλλά καταστροφικές! Σε περίπτωση εγκεφαλικού ή καρδιαγγειακού επεισοδίου υπάρχει το ενδεχόμενο επιβάρυνσης της κατάστασης του ασθενούς, οποτε ειναι λογικο να απαιτείται άμεσα η εισαγωγή του σε νοσοκομείο. Πως διαφυλάσσεται επομένως η γρήγορη διακομιδή οποιουδήποτε ατόμου σε εξειδικευμένη κλινική νοσοκομείου, οχι μόνο από την Ανδρο, αλλά από οποιαδήποτε περιοχή απόστασης 2 ωρών από την Αττική οταν δεν υπαρχει η εναλλακτική της από αέρος μεταφοράς?

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ.
ΚΑΙ ΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΠΑΦΗ--- ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ --- ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΒΟΝΤΟΡΟ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.
ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΑΝΔΡΙΩΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στα παιδιά του λιμενικού σκάφους.