Νέα σύλληψη για χρήση χασίς στην Άνδρο. Ποιοι οι λόγοι εξάπλωσης του…

 

Υπάρχει εξάπλωση των ναρκωτικών στην Άνδρο. Κάτι που φαίνεται και από τη νέα σύλληψη στην οποία προέβη η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης 25/9 όταν κατά τη διάρκεια απλού τροχονομικού ελέγχου στο Μπατσί έλληνας οδηγός βρέθηκε να κατέχει ένα τσιγάρο με χασίς (μπάφα).

Η αστυνομία στη συνέχεια έκανε έλεγχο παρουσία δικαστικού στο σπίτι του στην δυτική Άνδρο όπου βρέθηκαν άλλα 60 γραμμάρια χασίς. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικού της αστυνομίας που ρωτήσαμε μεγάλο μέρος της χρήσης στην Άνδρο γίνεται γιατί πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τι να κάνουν και πως δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να αξιοποιήσουν παραγωγικά τον χρόνο τους. Καταφεύγουν έτσι και στο χασίς που τους δίνει μια προσωρινή χαλάρωση και αίσθημα ευφορίας.

Δυστυχώς όπως εξήγησαν ένα μέρος των νέων ανθρώπων έχει υιοθετήσει αρκετές από τις άσχημες πλευρές της σύγχρονης ζωής και καθόλου τις παραγωγικές ψυχαγωγικές δυνατότητες που αυτή προσφέρει. Και έτσι παρασύρονται στα ναρκωτικά.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
  1. ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΥΡΕΣ

Βράζει ο τόπος στα ναρκωτικά, έρχονται με κάθε μέσο, καλλιεργούνται (θυμάστε την σύλληψη της χασισοφυτείας και την παραδειγματική τιμωρία της με εκρίζωση, αλλά την ανοχή προς τον καλλιεργητή), διακινούνται παντού και σε κοινή θέα, στρατολογούνται βαποράκια ακόμα και σχολικής ηλικίας και μόλις τώρα έγιναν 4 συλλήψεις για να πει η Αστυνομία ότι κάτι έκανε;; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ που γινόταν της τρελλής;;; ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΛΠ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ;;;;;