Αγωνία μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο στην Άνδρο

Αποψινή νυχτερινή φωτογραφία από μεγάλη απόσταση. Διακρίνεται μπροστά τα φώτα της Χώρας και πίσω και πάνω το κατάφωτο ελικοδρόμιο και οι προβολείς για το ελικόπτερο. Το ελικόπτερο έφτασε μετά από ώρες. Όταν ειδοποιήθηκε ο γιατρός δεν ήξερε πια αν θα ερχόταν ή όχι (φωτ. Εν Άνδρω)... 

Αγωνία με το αν έρθει ή πότε θα έρθει ελικόπτερο απόψε για να πάρει τον Γ.Β. ετών 46 από τα Πέρα Χωριά που έφτασε απόψε στις 19:00 στο Κέντρο Υγείας Άνδρου με μεγάλη αναιμία και συγκοπικά επεισόδια.

Ο εφημερεύων γιατρός κάλεσε ελικόπτερο. Όμως δεν υπήρχε, όπως λέχθηκε κάτι διαθέσιμο, έτσι ο βαριά ασθενής παρέμενε στο Κέντρο Υγείας. Μετά τις 10:20 ειδοποιήθηκε ξαφνικά ο γιατρός να ετοιμάσουν τον ασθενή και να τον πάνε στο ελικοδρόμιο γιατί ερχόταν ελικόπτερο από Σύρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το ελικόπτερο, προφανώς του στρατού που εδρεύει στη Σύρο, έφτασε πήρε τον ασθενή και στις 11:00 έφυγε για το νοσοκομείο.

Το παραπάνω επεισόδιο επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις που έχουμε ήδη κάνει  για τις δυσκολίες που υπάρχουν στις αεροδιακομιδές από τα νησιά.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
  1. Λάμπρος

Τι κατάντια αυτό το κέντρο υγείας ούτε τις πρώτες βοήθειες δεν μπορεί να παρέχει πλέον.Σιγουρα πρέπει να φωνάξουμε μήπως και ταρακουνήσει κανένας

 
  1. Δαφνί

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Διαγράφηκε όλο το σχόλιο ως άσχετο με το περιεχόμενο του άρθρου. Το θέμα ήταν οι αεροδιακομιδές στα νηαιά και στην Άνδρο όχι οι δημοτικές εκλογές του 2019. ¨Ότι προβλήματα έχει η Άνδρος με τι αεροδιακομιδές έχει και η Τήνος. ΔΕν είναι λοιπόν θέμα δημοτικών εκλογών.

  Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
  1. Σπιναλογκα

Τα χάλια μας είναι μεγάλα και αδικαιολόγητα , μήπως πρέπει να ξεσηκωθούμε;Τι θα γίνει ...κινδυνευουμε να ψοφήσουμε στον ίδιο μας τον τόπο , 30 χλμ μακρυά απο την αθήνα και το νοσοκομείο. Αν δεν μπορεί το κράτος να μας παρέχει ασφαλή και άμση διακομηδή των ασθενών , τότε να μας εκσυχρονίσουν το Κ.Υ. και να το αναβαθμίσουν σε μικρού βαθμού νοσοκομείο , να εξοπλιστεί με μηχανήματα και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Ο δήμαρχος ,ο έπαρχος και τα επιτελεία τους τι έχουν πράξει για αυτό το σοβαρό ζήτημα;;;;;...ημαρτον...ελεος.