ΕΚΤΑΚΤΟ: Επανέρχεται το ρεύμα στην Ανδρο και ακολουθεί η Τήνος

 

ΩΡΑ 16:45 ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Όπως μας πληροφόρησαν το εργοτάσιο της ΔΕΗ μπήκε ήδη μπροστά και σε 15-20 λεπτά θα έχει ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή της Χώρας Άνδρου (όπου είναι το εργοστάσιο) και σταδιακά σε λίγη ώρα και όλο το νησί. Θα ακολουθήσει αμέσως η Τήνος. 

 

ΩΡΑ 15:25 ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ¨ΟΛΗ ΤΗΝ ¨ΑΝΔΡΟ

Όπως πληροφόρησαν το «Εν Άνδρω» οι τεχνικοί της ΔΕΗ λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε βλάβη σε άγνωστο σημείο του δικτύου για την ώρα. Τα κεντρικά της ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ έχουν ήδη επιληφθεί και έδωσαν εντολή να ξεκινήσει η λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Νειμποριό της Άνδρου.

Όπως μας εξήγησαν για να μπει σε πλήρη λειτουργία το εργοστάσιο και να ηλεκτροδοτηθεί σταδιακά η Άνδρος χρειάζεται μια ώρα. Επιπλέον χρόνος θα χρειαστεί για να ηλεκτροδοτηθεί και η Τήνος που παίρνει ρεύμα από την Άνδρο.

Αυτά για την ώρα.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
  1. Γαυριώτης

Είναι που μερικοί θέλουν να ξηλωθεί το εργοστάσιο ....

 
  1. Lenox

Στη χωρα μας τα παντα κρεμονται/εξαρτωνται απο μια λεπτη κλωστη και μολις αυτη η λεπτη κλωστη τρεμοπαιξει ερχεται η καταστροφη ,σκευθειτε τι εχει να συμβη εαν σπαση. Τα παντα φτιαγμενα με προχειροτητα η κακως φτιαγμενα.

 
  1. .

Πόσο χαίρομαι που ξέρω ότι στα δύσκολα της Άνδρου μπορώ να ανοίξω το ΕΝ ΑΝΔΡΩ για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση!!!!!!!!!!!!!!
Καλή δύναμη και καλό χειμώνα :)