ΕΚΤΑΚΤΟ: Επανέρχεται το ρεύμα στην Ανδρο και ακολουθεί η Τήνος

 

ΩΡΑ 16:45 ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Όπως μας πληροφόρησαν το εργοτάσιο της ΔΕΗ μπήκε ήδη μπροστά και σε 15-20 λεπτά θα έχει ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή της Χώρας Άνδρου (όπου είναι το εργοστάσιο) και σταδιακά σε λίγη ώρα και όλο το νησί. Θα ακολουθήσει αμέσως η Τήνος. 

 

ΩΡΑ 15:25 ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ¨ΟΛΗ ΤΗΝ ¨ΑΝΔΡΟ

Όπως πληροφόρησαν το «Εν Άνδρω» οι τεχνικοί της ΔΕΗ λόγω της κακοκαιρίας υπήρξε βλάβη σε άγνωστο σημείο του δικτύου για την ώρα. Τα κεντρικά της ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ έχουν ήδη επιληφθεί και έδωσαν εντολή να ξεκινήσει η λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Νειμποριό της Άνδρου.

Όπως μας εξήγησαν για να μπει σε πλήρη λειτουργία το εργοστάσιο και να ηλεκτροδοτηθεί σταδιακά η Άνδρος χρειάζεται μια ώρα. Επιπλέον χρόνος θα χρειαστεί για να ηλεκτροδοτηθεί και η Τήνος που παίρνει ρεύμα από την Άνδρο.

Αυτά για την ώρα.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι που μερικοί θέλουν να ξηλωθεί το εργοστάσιο ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Στη χωρα μας τα παντα κρεμονται/εξαρτωνται απο μια λεπτη κλωστη και μολις αυτη η λεπτη κλωστη τρεμοπαιξει ερχεται η καταστροφη ,σκευθειτε τι εχει να συμβη εαν σπαση. Τα παντα φτιαγμενα με προχειροτητα η κακως φτιαγμενα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο χαίρομαι που ξέρω ότι στα δύσκολα της Άνδρου μπορώ να ανοίξω το ΕΝ ΑΝΔΡΩ για γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση!!!!!!!!!!!!!!
Καλή δύναμη και καλό χειμώνα