ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ CΥΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ

 

Εορτή Θεοσκεπάστου 2017 - Φωτογραφία αρχείου "Εν Άνδρω".

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ & ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΩ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ-ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Μητροπολίτης Σύρου και Άνδρου κ. Δωρόθεος Β αναγγέλλει προς τον λαό της Άνδρου ότι το πρόγραμμα του εφετινού εορτασμού της Πολιούχου Παναγίας Θεοσκεπάστου έχει ως ακολούθως:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ 19:00 -Έναρξη Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Δωροθέου Β΄, με τη συμμετοχή Εφημερίων της πόλεως Άνδρου.

ΩΡΑ 22:00- Έναρξη Παρακλήσεως, Όρθρου καί Θείας Λειτουργίας (Αγρυπνία)

ΣΑΒΒΑΤΟ, 24 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ 07:00- Έναρξη Όρθρου

ΩΡΑ 08:00 - Αρχιερατική Χοροστασία

ΩΡΑ 08:45 – Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Δωροθέου Β, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Άνδρου.

ΩΡΑ 10:30 - Εκκίνηση της Λιτανεύσεως της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας με κάθε εκκλησιαστική τάξη, η οποία κατ’ αρχάς, θα κατευθυνθεί στην Πλατεία του «Αφανούς Ναύτου», όπου θα τελεσθεί Δέηση υπέρ αναπαύσεως των εν θαλάσση πνιγέντων Ναυτικών και θα ριφθεί δάφνινος στέφανος στη θάλασσα υπό του Εξοχωτάτου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και εν συνεχεία, προς την Πλατεία Γηροκομείου, στην οποία, μετά την καθιερωμένη Δέηση, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ημών κ. Δωρόθεος Β΄ θα προσφωνήσει τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΩΡΑ 17:00 -Μεθέορτος Εσπερινός

ΩΡΑ 18:15 - Παραδοσιακοί Ελληνικοί χοροί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Χώρας και Μεσαριάς, Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου,τού Σύλλογου Γυναικών Άνδρου και του Χορευτικού Συλλόγου Υδρούσας.

ΩΡΑ 19:30 - Εκκίνηση Λιτανευτικής Πομπής της Εικόνος της Ευρέσεως, προπορευομένης Λαμπαδηφορίας, κατά την άφιξη της οποίας στήν Πλατεία Γηροκομείου θα αναπεμφθεί Δέηση γιά τήν μαθητιώσα καί εργαζομένη νεότητα της Άνδρου.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 25 Μαρτίου 2018

Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

ΩΡΑ 07:30 – 10:30 - Όρθρος & Θεία Λειτουργία

Τις ανωτέρω εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν και λαμπρύνουν Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου , τα Δημοτικά Σχολεία Άνδρου & Μεσαριάς, το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο τα Λύκεια Άνδρου, ως και Σύλλογοι και φορείς.

Καλούνται άπαντες όπως συμμετάσχουν, συνευχηθούν και εκζητήσουν την μεσιτεία και μητρική προστασία της Θεοτόκου.

Άνδρος, 12 Μαρτίου 2018

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet