Κατά συρροή διαρρήκτης ο συλληφθείς στην Άνδρο


Όταν στις 15 Μαΐου οι αστυνομικοί σταμάτησαν  για έλεγχο ένα 35χρονο Έλληνα, στον κεντρικό δρόμο Γαυριο- Χώρα, στις 15 Μαΐου 2018 και τον συναλάμβαναν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, δεν φανταζόντουσαν ότι μόλις είχαν εντοπίσει ένα επικίνδυνο κακοποιό!

Από την ανάκριση που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι ήταν… κατά συρροήν διαρρήκτης. Αυτό γράψαμε στο Εν Άνδρω αναφερόμενοι στα κλεμμένα μοτοποδήλατα.

Η αστυνομική ερεύνα, που ακολούθησε, έφερε στο φως, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και με αυτές ταυτοποιήθηκε ο δράστης. Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, εξακριβωθήκαν πως κατά το χρονικό διάστημα από 9 Φεβρουαρίου έως 5 Μαΐου 2018 παραβίαζε διέπραξε μια κλοπή αντικειμένων από εξοχική κατοικία,  μια κλοπή μηχανολογικών εξαρτημάτων από όχημα και δυο κλοπές δίκυκλων.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος αντικειμένων και μηχανολογικών εξαρτημάτων δίκυκλών οχημάτων τα οποία είχε αφαιρέσει το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα – εξαρτήματα κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδοθήκαν στους δικαιούχους. Ο συλληφθείς τέλος οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Χ.