Μεσημεριανή απαγόρευση θαλάσσιας κυκλοφορίας των Jet Ski...


Από το Λιμεναρχείο Άνδρου ανακοινώνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων θαλάσσιων μοτοποδηλάτων ανεξαρτήτως τύπου ή ονομασίας (SEA BEETLE, SEA BIKE, SURF JET, JET SKI κλπ.), κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο 2018, μεταξύ των ωρών 14:00 - 17:00, εντός του θαλάσσιου χώρου έμπροσθεν των κατοικημένων περιοχών Χώρας Άνδρου, Γαυρίου, Όρμου Κορθίου και Μπατσίου, και συγκεκριμένα εντός των ορίων που πλαισιώνονται από τις παρακάτω γεωγραφικές συντεταγμένες:

 

i) (37º 50’ 39’’ Β, 24º 56’ 26’’ Α), (37º 50’ 29’’ Β, 24º 56’ 40’’ Α), (37º 50’ 21’’ Β, 24º 56’ 41’’ Α) (περιοχή Χώρας Άνδρου και έμπροσθεν παραλιών Νημπορειού και Παραπόρτι) - χάρτης 1

ii) (37º 52’ 57’’ Β, 24º 43’ 45’’ Α), (37º 52’ 57’’ Β, 24º 43’ 56’’ Α) (εντός όρμου Γαυρίου) - χάρτης 2

iii) (37º 46’ 35’’ Β, 24º 57’ 18’’ Α), (37º 46’ 24’’ Β, 24º 57’ 25’’ Α), (37º 46’ 17’’ Β, 24º 57’ 06’’ Α) (περιοχή έμπροσθεν παραλιακής ζώνης Κορθίου, από τουριστικό-αλιευτικό καταφύγιο μέχρι και την αρχή της παραλίας "Μύλος") χάρτης 3

iv) (37º 51’ 13’’ Β, 24º 46’ 45’’ Α), (37º 51’ 02’’ Β, 24º 47’ 14’’ Α) (εντός όρμου Μπατσίου) χάρτης 4

Οι παραβάτες, ανεξάρτητα από τυχόν ποινικές, πειθαρχικές ή άλλες συντρέχουσες ευθύνες, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του ν.δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄), ως ισχύει.

Λιμεναρχείο Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιο ειναι το νεο. θα μας τρελανει ο λιμεναρχης. αυτο ειναι νομος τουλαχιστον 20 ετων!!! που απαγορευει τα jet ski κατα τις ωρες κοινής ησυχίας. τωρα ανακαλυψε την αμερικη αυτος

This comment was minimized by the moderator on the site

ρε παλικάρια , πριν σχολιάσετε γράφωντας ένα σωρό αρλούμπες διαβάζωντας μόνο τον τίτλο του άρθρου , μπείτε στον κόπο να διαβάσετε αναλυτικά το άρθρο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα στίγματα που έχετε δώσει ειναι τελείως άκυρα με τα σημεία που έχετε βάλει στο χάρτη!!!!δνε ειμαι Καν στην ανδρο!!πριν γράφεται και ανεβάζεται άρθρα καλο θα ειναι να τα ελέγχετε ολα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τα στίγματα ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. Δεν είμαστε αρμόδιοι να ελέγχουμε τα σήματα του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ. Αν είστε ειδικός διορθώστε τα εσείς...
Καληνύχτα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η είσοδος, η πόρτα της Ανδρου το λιμάνι Γαυρίου, είναι η πρώτη εικόνα, το πρώτο σημείο που ο επισκέπτης αντικρίζει με το πλοίο.
Με άλλα λόγια δηλαδή είναι η είσοδος του νησιού μας και θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με ιδιαίτερη προσοχή και έναν επιμελή και στρατηγικό σχεδιασμό και όχι όπως μέχρι σήμερα που αντικρύζοντας το με τα πλοία της γραμμής, όλοι λένε...μά καλά αυτή είναι η Ανδρος ? ?
ΟΙ επιπτώσεις της άναρχης μέχρι σήμερα λειτουργίας του λιμένα Γαυρίου, είναι χρόνια τώρα αποτρεπτική και παράδεκτη για το ίδιο το Γαύριο,αλλά και συνολικά ολόκληρο το νησί μας.
Διάχυτος και έντονος είναι ο προβληματισμός όλων απο την πλήρη εγκατάλειψη των αρμοδίων,αλλά και των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Γαύριο, για την συνεχή υποβάθμιση της περιοχής και την έλλειψη μεθοδευμένου προγραμματισμού και στρατηγικής διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει,μεταξύ των οποίων είναι και το εμπορικό λιμάνι.
Η ανυπαρξία του Δήμου, είναι γνωστή και κάτι πρέπει να γίνει ....

This comment was minimized by the moderator on the site

AΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΙΧΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΤΟSHIPS, ΠΟΥ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΜΟ ,ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ? ?
ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ? ?
ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ??
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ? ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΓΑΥΡΙΩΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ? ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ Η ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ-ΑΜΟΧΑΛΛΙΚΟΥ ΚΛΠ ΥΛΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ,ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ? ?
ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΛΕΥΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΜΟΣ ΦΟΡΤΗΓΙΔΩΝ ΜΕ ΑΜΟΧΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ? ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΑ 30-50 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ! !
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΗΧΗΡΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ! ! Η '' ΛΥΣΗ '' ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΣΚΕΠΤΙΚΟ... ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΟΧΛΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ !
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ --- ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ --- ΑΔΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ ΤΟ 70, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ...ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ...ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΤΣ ! !
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΠΡΕΕΠΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

μακαρι να απαγορευτούν και το μεγαλα κοτερα που ερχονται μονο τον Αύγουστο...και μια ευχη μεσα απο την καρδια μου!! η μετακινηση στο νησι να γινεται μονο με γαιδουρια.. οπως ο οικολογος με το pajero του 1980.. που βγαιζει οτι εβγαζε η δεη... καληνυχτα ανδρο μου γλυκια...

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους! Αρκεί η απαγόρευση και τα πρόστιμα να ισχύσουν για όλους...

This comment was minimized by the moderator on the site

να μαζέψουν και τους σκύλους από τις παραλίες

Περισσότερα