Αιφνίδια διακοπή ρεύματος μπλόκαρε για ώρα το Γαύριο

 

Αιφνίδια διακοπή ρεύματος λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή του Απροβάτου έβγαλε νοκ-αούτ το δίκτυο της Άνδρου στην Υδρούσα. Πλήγηκε κυρίως το Γαύριο, καθώς τα πρακτορεία εισιτηρίων, που δουλεύουν ηλεκτρονικά και on line, βρέθηκαν στον αέρα.

 

Το Εν Άνδρω δέχθηκε τηλεφωνήματα από τους πράκτορες. Επικοινωνήσαμε με τον ΔΕΔΔΗ. Οί εργαζόμενοι μας εξήγησαν πρόθυμα πως η βλάβη είχε εντοπιστεί στον κορμό του δικτύου, στην περιοχή του Απροβάτο. Μιάμιση ώρα μετά, λίγο μετά τις 13:00 η βλάβη αποκαταστάυηκε και το Γαύριο λειτούργησε κανονικά πάλι.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
  1. Τελευταίο...

...και δεν ξανασχολούμαι (Δεν αξίζει και τον κόπο δηλαδή...). Το "Εν Άνδρω" αναφέρει στο άρθρο ότι ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ είπαν πως χωρίς ρεύμα δεν έχουν ίντερνετ και online σύστημα. Όμως, αν έχουν UPS και γεννήτρια έχουν και ρεύμα, επομένως και ίντερνετ (αφού αυτό παρέχεται από τον ΟΤΕ που ΕΠΙΣΗΣ έχει γεννήτρια και μπαταρίες). Άρα τίποτα δεν κόβεται! (Εκτός κι αν όντως τα πρακτορεία ΔΕΝ έχουν γεννήτριες, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς). Αυτά κι ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

 
  1. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ

Ρε κολλημα με το ups εδω σου μιλανε οτι περα απο αυτο εχουν και γενητρια ειναι δυνατον να μην εχουν internet
Οσο για το ανδριωτικο αστο καλυτερα

 
  1. ....

Άσχετος όνομα και πράγμα

 
  1. ΑΣΧΕΤΟΣ

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ)
ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ups ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΟΣΟ ΔΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ups ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

 
  1. ΟΥΠΣ (UPS)...

Αν σας ενημέρωσαν έτσι, είναι λάθος! Αν υπάρχει UPS υπάρχει και ίντερνετ (ρωτήστε και τον ΟΤΕ για επιβεβαίωση). Άρα προσπαθούν απλώς να δικαιολογήσουν την τσιγκουνιά τους για αγορά UPS (και σιγά το κόστος δηλαδή, και στα σπίτια μας έχουμε), να ρίξουν, κατά το γνωστό ανδριώτικο, ευθύνες αλλού και τελικά να δημιουργήσουν εντυπώσεις!

 
  1. ΟΥΠΣ!!!

Ενημερώστε αγαπητό μας "Εν Άνδρω" τους πράκτορες Γαυρίου ότι, εδώ και μερικά χρόνια, έχει εφευρεθεί το UPS!...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ναι για να κρατούν τα δεδομένα. Όμως χωρίς ρεύμα δεν υπάρχει ιντερνέτ!! Άρα δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο (κρατήσεις on line)

  Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 εβδομάδες πριν από το χρήστη enandro enandro