Ψάχνουν όλοι, ψάχνει και η Νικολούλη για τον στρατιώτη που χάθηκε κοντά στην Άνδρο!!!

 

Απίστευτο κι όμως συμβαίνει. Στις έρευνες που διεξάγονται κοντά στις ακτές της Άνδρου και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, για την ανεύρεση ενός 23χρονου στρατιώτη που χάθηκε εν πλω από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», εκτός από πλοία και ελικόπτερα του Λιμενικού, παίρνει μέρος και η… Αγγελική Νικολουλη!

Στο site της εκπομπής που παρουσιάζει  το «φως στο τούνελ» αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

"Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου αγνοείται ο στρατιώτης Τάκης (Σαράντος) Κολλιαδέλης 23 χρόνων, ο οποίος επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά. Ο Τάκης (Σαράντος)  που κατοικεί στη Χαλκίδα,  υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου  και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης  εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 02:15 τα ξημερώματα. Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε. Ο φίλος του ανέφερε πως ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό."

 Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος. Η οικογένεια και οι φίλοι του ζητούν  όποιος ξέρει κάτι να βοηθήσει στον εντοπισμό του, επικοινωνώντας  με την εκπομπή ή τις Αρχές. Βασικά κάθε πρόσθετη βοήθεια είναι καλή σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά η ανακοίνωση της γνωστής δημοσιογράφου-… ντεντέκτιβ  εντυπωσιάζει.

Επί της ουσίας τώρα και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για δεύτερο 24ωρο, ο αγνοούμενος δεν έχει βρεθεί. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως πρόκειται για τον Σαράντο Κολιαδελλη 23 ετών από την Χαλκίδα που επέστρεφε στον Πειραιά από την Χίο όπου υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet