Επιστολή διαμαρτυρίας εκκλησιαστικής επιτροπής Θεοσκεπάστου

  

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή και φωτογραφικό υλικό της εκκλησιαστικής επιτροπής της Θεοσκεπάστου που αναφέρεται στην πλημμελή καθαριότητα των χώρων της περιοχής από τον Δήμο Άνδρου - Εν Άνδρω).

 

Αγαπητέ κύριε Μπασαντή,

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αποστείλουμε την παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας διότι τον τελευταίο καιρό έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε εμείς την καθαριότητα όλων των βαθμίδων του Παραπορτίου από την πλατεία Καΐρη έως την παραλία.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο κ. Χαλάς ο οποίος είχε την βάπτιση του υιού του πλήρωσε για να έχουμε καθαρούς του χώρους στην γύρω περιοχή. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο τον τελευταίο καιρό με δυσκολία καλύπτει τα έξοδα του ναού.

Δεν μπορούμε να κάνουμε και χρέη καθαρισμού που έχουν άλλοι φορείς. Λυπούμαστε καθότι με τα δρώμενα στον ναό μας βοηθούμε την μικρή οικονομία του τόπο μας. Ζητούμε εκ μέρους των αρμοδίων να πράξουν τα δέοντα.

Η εκκλησιαστική επιτροπή του ναού της Θεοσκεπάστου

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ κύριε Μπασαντή,

σας στέλνουμε νέο φωτογραφικό υλικό από την καθαριότητα που κάναμε με ίδιες δυνάμεις στην περιοχή γύρω από την Θεοσκέπαστη. Ώστε να δουν οι αρμόδιοι την πριν και την μετά κατάσταση και μαζί με αυτούς και κάποιοι φίλοι τους που κάνουν πως δεν βλέπουν και μιλάνε για "παρατάξεις".

Εμείς μια παράταξη εκπροσωπούμε: αυτήν της καθαριότητας! Και αυτή δεν την βρίσκουμε και πληρώνουμε μόνοι μας ώστε να μπορούν να έρχονται για τα μυστήρια οι πιστοί στην εκκλησία μας.

Η εκκλησιαστική Επιτροπή της Θεοσκεπάστου

ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Μπασαντή,
Λυπούμαστε για ανώνυμα σχόλια που έγραψαν κάποιοι στην ιστοσελίδα σας. Θέλουμε να κοινοποιήσουμε ότι από το Πάσχα και εντεύθεν η κ. Μ Βασιλοπούλου δεν έχει παρουσιαστεί σε κανένα εκκλησιαστικό συμβούλιο λόγο προσωπικών λόγων. Βρίσκουμε απαράδεκτο να κατηγορούν κάποιοι μέλος της επιτροπής και ενορίτισσα μας κατά αυτό τον τρόπο . Παρακαλούμε με δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή για να καταλάβουν εκείνοι που γράφουν την πραγματικότητα. Επισυνάπτουμε φωτογραφία μετά την καθαριότητα της περιοχής, την οποία μόνοι μας ολοκληρώσαμε προς γνώση των ενοριτών και συνδημοτών μας.
Με τις καλύτερες ευχές μας 
Ο πρόεδρος πρώ/ρος Μιχ Καλαμπούκης
Ο ταμίας Βασίλειος Γαλανός
Τα μέλη
Κυριακή Αλαφραγκή Αντιπρόεδρος
Δημήτριος Τερζάκης 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μαϊντανέ μπες στη σαλάτα γιατί στο μυαλό σου τα έχεις κάνει....σαλάτα!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μιλάω γενικά για όλες τις δραστηριότητες της, και δεν βλέπω το λόγο να την υπερασπίζεστε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά παντού είναι ανακατεμένη αυτή η κυρία; Μέγας παράγων!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα η κυρία ΔΕΝ ήταν ανακατεμένη γιατί λείπει εσείς γιατί συνεχίζετε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα η εκκλησιαστικη επιτροπη δεν ειναι άλλη απο την κα. Βασιλοπουλου. Την μοναδική δημ σύμβουλο της παραταξης Καπάκη. Τα συμπεράσματα δικά σας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όπως μας πληροφόρησαν η κ. Βασιλοπουλου λείπει επί δυο εβδομάδες στην Αθήνα. Υπάρχουν άλλα 4 μέλη. Εμείς λάβαμε το κείμενο από τον ιερέα της εκκλησίας. Αλήθεια με μια παράταξη είναι αυτός; Με του Θεού, του Σουσούδη ή του Καπάκη. Τα συμπεράσματα σας να τα καταθέσετε στην Παναγιά Θεοσκέπαστη...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro