ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΑΥΡΙΟΥ: Το λιμάνι μας θα καλωσορίζει κάθε επισκέπτη στο νησί μας

(Τρεις ώρες μετά την ανάρτηση του κειμένου με παράπονα επιβατών του πλοίου Aqua Blue λάβαμε τηλεφώνημα από τον επαγγελματία Β.Μ. του Γαυρίου. Αντί να ξιφουλκίσει κατά του δημοσιεύματος ανέλαβε πρωτοβουλία να δώσει λύση στο πρόβλημα. Ήταν μια θετική και ώριμη στάση απέναντι σε ένα πρόβλημα. Μια στάση πέρα από την γνωστή αρνητική "μη λέτε τίποτα", "τι θέλουν τώρα κι αυτοί μεσ' το καλοκαίρι" κλπ. Μέχρι το βράδυ είχε συνενοηθεί με τα καταστήματα της παραλίας και τιυς ταξιτζήδες του Γαυρίου. Και χτες έστειλε το παρακάτω σημείωμα, το οποίο δημοσιεύουμε με χαρά για την ωριμότητα με την οποία οι επαγγελματίες αντέδρασαν στο πρόβλημα: πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και το έλυσαν. Αυτό το Γαύριο της ωριμότητας και της ευθύνης αξίζει σε όλους - Εν Άνδρω). 

 Το λιμάνι μας θα καλωσορίζει κάθε επισκέπτη στο νησί μας

Μετά αφορμή το δημοσίευμα στο Εν Άνδρω από αναγνώστη για προβλήματα σχετικά με την άφιξη του πλοίου AquaBlue στο λιμάνι του Γαυρίου κινητοποιηθήκαμε ως επαγγελματίας και καταλήξαμε σε μερικές ενέργειες που διορθώνουν αβλεψίες που πιθανόν έγιναν.

Είμαστε γνώστες πως το Γαύριο είναι το λιμάνι της Άνδρου, είναι η πύλη του νησιού προς τον έξω κόσμο. Όλοι οι επαγγελματίες προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 365 μέρες το χρόνο. Ακόμα και το χειμώνα με απαγορευτικά, με απεργίες και με άσχημες καιρικές συνθήκες. Και σχεδόν επί 24 ώρες.

Ήταν μια άτυχη στιγμή αν κάποια στιγμή στο λιμάνι δεν ήταν ανοικτή μια επιχείρηση έστω για ένα νερό. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατά την άφιξη του συγκεκριμένου πλοίου στο λιμάνι θα υπάρχουν επιχειρήσεις που θα είναι ανοικτές όπως οι φούρνοι. Και θα υπάρχει και ένα καφέ μπαρ το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μιας και οι πρώτες καφετέριες ανοίγουν από τις 6 ώρα το πρωί...

Για την συγκοινωνία μάλλον οι πολύ πρωινοί επιβάτες δεν πήγαν στην πιάτσα των ταξί ώστε να δουν την αναγραφόμενη ταμπέλα με όλα τα τηλέφωνα των οδηγών ταξί που είναι διαθέσιμα 24ωρες το 24ωρο για να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη μεταφοράς σε όλο το νησί!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε επίσης πως από εδώ και πέρα ορισμένα μαγαζιά στο λιμάνι του Γαυρίου θα είναι ανοικτά όλα τα Σάββατα την ώρα άφιξης του πλοίου επειδή άρχισε και η τουριστική σεζόν. Συμφωνήσαμε ακόμα τα μαγαζιά του λιμανιού να αφήνουν ανοικτά τα φώτα και όταν κλείνουν να μην είναι το ,λιμάνι μας σκοτεινό.

Μετά από αυτές τις ενέργειες περιμένουμε να καλωσορίσουμε κάθε επισκέπτη στο όμορφο νησί μας.

Οι επαγγελματίες του Γαυρίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ( ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΕΠΑΡΧΟΝ ΑΝΔΡΟΥ ) ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ...
(δεν ξέρουμε τι ζόρι τραβάει ο ΕΠΑΡΧΟΣ ρωτήστε τον και μην ρωτάτε εμάς σεβαστοί μου δημογέροντες - Εν Άνδρω)
... ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ...ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ??
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ? ?
(σεβαστοί δημογέροντες δεν ξλέρω τι ζόρι τραβάτε εσείς αλλά η Πλουσκα ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΗΚΕ. Κρίμα που δεν το διαβάσατε. Δεν ξέρουμε τι ζόρι τραβάτε αλλά Καμπανός και Στενό τέρμα - Εν Άνδρω)
.....ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Η ΟΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
(να γελάσετε όσο θέλετε με τις επόμενες και τις μεθεπόμενες εκλογές - Εν Άνδρω)
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ, ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ...
ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δημοσιεύουμε ότι δεν ειναι τρολάρισμα. Το Νεολαία Άνδρου μπορεί να το υπογράφουν 60χρόνοι ή 70χρόνοι. Πόσο μάλλον όταν οι νέοι επαγγελματίες του Γαυρίου πήραν πρωτοβουλία να λύσουν το θέμα ενός δρομολόγίου κι εσείς γράφετε για ένα άλλο θέμα που λύθηκε.
Άρα "μηδέν εις το πηλίκον" που λένε στα μαθηματικά.
Ευχαριστούμε που σχολιάζετε αλλά κάντε τον κόπο τα σχόλια σας να έχουν μια συνάφεια με το κείμενο. Διαφορετικά δεν είναι διάλογος είναι τρολάρισμα.
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

μακάρι να έρχονται πλοία και απο άλλα νησιά, έστω και αργά τα ξημερώματα και ξέρουμε εμείς πως να δουλέψουμε και να κρατήσουμε ανοικτά τα μαγαζιά μας !
αρκεί να έχουμε ενημέρωση απο τον εδώ π΄ρακτορα του πλοίου έγκαιρα'στε και εμείς να προγραματίσουμε τους ευατου΄ς μα ςή την υπάλληλο μας να είναι ανοικτά τα μαγαζιά μας.
δεν γίνεται να τα κρατάμε ανοικτά, όταν σου λέει ο άλλος ότι έχει να κατεβάσει 5-10 ανθρώπους και εσύ να πληρώνεις ..κερατιάτικα για όλη την νύχτα λές και είσαι στη Μύκονο ?
και εντάξει κάποιοι που είναι ιδιοκτήτες, αλλα οι υπόλοιποι πληρώνουμε ψηλά ενοίκια και τα έξοδα τρέχουν και το καταλαβαίνουμε ασφαλώς όλοι μας αυτό !
τέλος πάντων η φιλοξενία μας είναι δεδομένη κια αν υπήρχε και κάποια περισσότερη ενημέρωση θα ήμασταν ακόμη καλύτερα κύριοι εκπ΄ροσωποι του εν λόγω πλοίου.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΣ .....ΓΡΑΜΜΕΝΟ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΝΑΔΡΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΗΣΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ...ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...