Απογοήτευση την Παρασκευή στη Ραφήνα!

(Λάβαμε επώνυμη επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστριας μας για πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αναχώρηση για Άνδρο την Παρασκευή το απόγευμα στο λιμάνι της Ραφήνας λόγω ατυχήματος στη λεωφόρο Μαραθώνος. Θέσαμε την επιστολή υπόψη της εταιρείας Sea Jets και ζητήσαμε την άποψη τους. Δημοσιεύουμε την επιστολή της αναγνώστριας μας και την απάντηση της See Jets - Εν Άνδρω).

"Θάλασσα" τα έκανε το Terrajet στη Ραφήνα!!! Την Παρασκευή το απόγευμα (13/7) στο λιμάνι της Ραφήνας το πλοίο σήκωσε την μπουκαπόρτα και άφησε πίσω επιβάτες που ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν με τα εισιτήρια στα χέρια.

Λόγω τροχαίου ατυχήματος στη Λεωφόρο Μαραθώνος, πολλοί ταξιδιώτες καθυστέρησαν να φτάσουν στο λιμάνι με αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η αναχώρηση των πλοίων.

Το Terrajet όμως δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, παρά μόνο 15 λεπτά, για την εκτέλεση του τοπικού δρομολογίου προς Άνδρο. Έβαλε μπρος τις μηχανές αφήνοντας έξω από το πλοίο επιβάτες και αυτοκίνητα που έφτασαν τρέχοντας στην αποβάθρα για επιβίβαση με τα εισιτήρια στο χέρι.

Ευτυχώς! Την ίδια ώρα (περιμένοντας τους επιβάτες του) σαλπάριζε και το «Άνδρος» της Fast Ferries και φιλοξένησε όσους επιβάτες άφησε πίσω του το ταχύπλοο!

Μαρία Τζανίδη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ SEAJETS

Αγαπητή κυρία Τζανίδη,

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσετε πως η εταιρεία μας έχει ιδιαίτερα σοβαρή αντιμετώπιση σε όλους τους επιβάτες της.

Την Παρασκευή πριν την αναχώρηση του Tera Jet για Άνδρο βρεθήκαμε σε σοβαρό προβληματισμό δεδομένου ότι (α) τα ωράρια εργασίας των ταχυπλόων έχουν σοβαρούς περιορισμούς και (β) επιβάτες που ήταν ήδη στο πλοίο διαμαρτύρονταν την καθυστέρηση δεδομένου ότι η επιλογή τους ήταν να πάνε γρήγορα και χωρίς αργοπορία στην Άνδρο.

Ως εκ τούτου το Tera Jet καθυστέρησε 15 λεπτά την αναχώρηση του προκειμένου να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Η Διεύθυνση της Sea Jets