Λήγει το απαγορευτικό! Ταξιδεύουν κανονικά Superferry & Andros σήμερα το απόγευμα

Σάββατο - 5/1/19 - Ωρα 12:30

Το απαγορετυτικό που έκδόθηκε για το Κεντρικό Αιγαίο σήμερα το πρωί Σάββατο 5/1/19 στις 06:00 λήγει στις 15:00. Ως εκ τούτου το Superferry αναχωρεί στις 15:00 για Άνδρο - Τηνο - Μύκονο και το FF Andros - έχοντας επιδιορθώσει την χτεσινή βλάβη του - αναχωρεί κανονικά στις 17:30 για το ίδιο δρομολόγιο.Και τα δύο πλοία έχουν αρκετό κόσμο - πάνω από τα 2/3 του πρωτοκόλλου τους και ως εκ τούτου θα εξυπηρετήσουν την γραμμή που αυτές τις μέρες έχει κίνηση.

Το Superferry θα επιστρέψει απόψε αργά στη Ραφήνα και πάλι για το αυριανό τακτικό δρομολόγιο του. Το FF Andros θα παραμείνει στην Μύκονο για να κάνει αύριο Κυριακή την τακτική επιστροφή του. Είναι προφανές πως τα δρομολόγια ομαλοποιούνται και πάλι μετά την χθεσινή βλάβη του Andros και το σημερινό πρωινό απαγορευτικό...

Να σημειώσουμε τα ανακλαστικά της Fast Ferries που είχε το πανάκριβο ανταλλακτικό σε παρακαταθήκη και την εξαιρετική σχέση των δύο εταιρειών της γραμμής μας που κινήθηκαν σαν μια και έτσι - παρά την ταλαιπωρία των επιβατών - όλοι κατέληξαν αυθημερόν στους προορισμούς τους. Και επιπλέον και σήμερα θα εξυπηρετήσουν από κοινού με δύο δρομολόγια τους εκατοντάδες ςπιβάτες οι περισσότεροι εκ των οποίων επιστρέφουν Μύκονο.

"Εν Άνδρω"

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ

Σάββατο - 5/1/19 - Ωρα 08:00

Μετά την χτεσινή βλάβη ήρθε το σημερινό... απαγορευτικό! Ευτυχώς οι νυχτερινοί έφτασαν, έστω και αργά, στους προορισμούς τους...

"Ούτε ο εχθρός σου την ταλαιπωρία μας...". Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε επιβάτης τα ξημερώματα στο Εν Άνδρω για την χτεσινή περιπέτεια που προέκυψε με την βλάβη μεσοπέλαγα στη μια μηχανή του FF Andros έξω από την Κάρυστο. Την επιστροφή στην Ραφήνα και μετά το ολονύκτιο ταξίδι του Superferry από Ραφήνα για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο. Το πλοίο έφτασε στην Άνδρο γύρω στις μια το πρωί και στη Μύκονο στις 3:30 το πρωί.

Και το πλοίο επέστρεψε στη Ραφήνα στις 7:45 για την προγραμματισμένη έκτακτη σημερινή αναχώρηση του. Αλλά... δεν αναχώρησε!! Η έκτακτη αναχώρηση του στις 8:30 αναβλήθηκε λόγω απαγορευτικού στο Κεντρικό Αιγαίο από τις 6:00 το πρωί!! Βεβαίως η τρικυμία είναι ψηλά στο Κεντρικό Αιγαίο, στη Ραφήνα όπως μας είπε ο κα[πετάν Θανάσης Χαλάς είναι... μπουνάτσα!

Αυτά έχουν τα νησιά μας και η Άνδρος αυτές τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Με άλλα λόγια στην αρχική χτεσινή ταλαιπωρία λόγω της βλάβης και των καθυστερήσεων έρχεται και η σημερινή ταλαιπωρία, λόγω της κακοκαιρίας! Στο τέλος ο έρμος νησιώτης ταξιδιώτης έχει δίκιο να μάς γράφει: "ούτε ο εχθρός σου την ταλαιπωρία μας...".

Πάντως με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας των επιβατών και των πληρωμάτων καλύτερη η ταλαιπωρία της καθυστέρησης ή λόγω απαγορευτικού παρά κάτι σοβαρότερο. Από αυτή την άποψη: τέλος καλό όλα καλά...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ 'Η ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ? ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ? ??