Έκοψε πίτα και η Αστυνομία Άνδρου...

Καλή Χρονιά στην Αστυνομία Άνδρου και στον επικεφαλής του Γραφείου Τύπου Ν. Αιγαίου Αστυνόμο Π. Βασιλάκη

Φτιάχνεις καφέ και ανοίγεις το πρωί το mail και τα εισερχόμενα στο facebook. Παλιά συνήθεια από την εποχή που υπήρχε πρωινό ταχυδρομείο και έφερνε γράμματα ο ταχυδρόμος. Πρώτη ειδοποίηση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο!

Αποστολέας ο επικεφαλής αστυνόμος Πέτρος Βασιλάκης. Με τα χρόνια έχουμε πια γίνει καθημερινοί γνώριμοι με τον Πέτρο από τη Νάξο. Βλέπεις το αστυνομικό δελτίο μας κυνηγά κατά πόδας. Και ο αστυνόμος Βασιλάκης συναδελφικός, επίμονος, ανοιχτόμυαλος: βάλε κι αυτό, δες και το άλλο, όπου έχει πρόβλημα η αστυνομία να το λες να διορθωνόμαστε κλπ.

Με το που βλέπω τον αποστολέα λέω: "ωχ, τι τρέχει πάλι;"...

Ευτυχώς σήμερα δεν έτρεχε τίποτα σοβαρό. Ένα ωραίο κολάζ φωτογραφιών σε μια κάρτα πολύ ευγενική που έγραφε:  

Με άλλα λόγια η αστυνομία Άνδρου έκοψε την πίτα της. Αλλά τυπικοί οι αστυνόμοι μας έστειλαν την ανακοίνωση μέσω του Γραφείου Τύπου που μιλά με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους!!! Μπράβο τυπικότητα! Την έκοψαν στην Άνδρο και το μάθαμε μέσω... Σύρου!!!

Ανεβάζουμε την ειδοποίηση τους, που αυτή τη φορά είναι για καλό. Και ευχόμαστε "Καλή Χρονιά" στην αστυνομία της Άνδρου, από τον διοικητή μέχρι τον τελευταίο αστυφύλακα. Και στον αστυνόμο Πέτρο Βασιλάκη, που μας ενημερώνει ακούραστα και καθημερινά. Ακόμα και για την πίτα...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet