Στον καταπέλτη του "Θεολόγος" συνελήφθη "βαποράκι» με κοκαΐνη!

Η κρυψώνα της κοκαΐνης στο αυτοκίνητο του 29χρόνου που συνελήφθη.

Είναι η δεύτερη σύλληψη σε πλοίο της γραμμής μας που έρχεται από την Ραφήνα μέσα σε λίγες μέρες. Η πρώτη ήταν στον καταπέλτη του Superferry. Αυτή την φορά ήταν στον καταπέλτη του «Θεολόγος Π.» που οι λιμενικοί της Μυκόνου, συνέλαβαν ένα «βαποράκι», καθώς έβγαινε από το πλοίο στο «νησί των ανέμων», φορτωμένο με κοκαΐνη! Με νοικιασμένο αυτοκίνητο είχε επιβιβαστεί στο απογευματινό δρομολόγιο της Παρασκευής (22.3), με σκοπό να τροφοδοτήσει τις πιάτσες των κοσμικών ,που θα πήγαιναν για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. 

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος έφθασε αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Μύκονο και έπεσε στο μπλόκο των λιμενικών, που με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου λαγωνικού Κ9 πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους. Στο όχημα Golf όπως διαπιστώθηκε είχε καταχωνιάσει 100 γραμμάρια κοκαΐνης σε ειδική κρύπτη στο λεβιέ ταχυτήτων και μια ζυγαριά ενώ και μια δεύτερη ζυγαριά ακρίβειας βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού.

Το κλιμάκιο των έμπειρων λιμενικών πέρασε χειροπέδες στον 29χρονο έμπορο ενώ μια δεύτερη ομάδα πραγματοποίησε έφοδο και στο σπίτι που είχε νοικιάσει όπου διέμενε με τη σύντροφό του. Πληροφορίες λένε ότι ο συγκεκριμένος ο οποίος εργάζεται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο σε διάφορα καταστήματα είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς έχει ξαναπιαστεί για εμπορία κοκαΐνης. Μάλιστα για να παραπλανήσει τους λιμενικούς όταν κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε ναρκωτικά τους έδωσε ένα σακουλάκι, που περιείχε μια δόση κοκαΐνης λέγοντας πως μόνο αυτό είχε πάνω του, αλλά δεν τους έπεισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου στους εξονυχιστικούς ελέγχους που πραγματοποιούν έχουν καταφέρει να βάλουν στο χέρι άτομα που ταξιδεύουν από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας στο κοσμοπολίτικο νησί μεταφέροντας τα «ναρκωτικά του Πάσχα». Κοκαΐνη και χασίς τα οποία φυλάνε σε καβάντζες προκειμένου να σπρώξουν στους πελάτες, που θα επισκεφθούν το κοσμοπολίτικο νησί τις ήμερες του Πάσχα και θα απευθυνθούν στα κυκλώματα για να «φτιαχτούν». 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet