Κλέβουν σωλήνες ύδρευσης! Ένα χωριό στο έλεος ασυνείδητου...

 Απροβάτου. Χωριό ορεινό και με πανοραμική θέα (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).

(Από τον πρόεδρο του τοπικού Απροβάτου λάβαμε την παρακάτω επιστολή που εκπλήττει και προκαλεί λύπη για το πως σκέφτονται και δρουν κάποιοι στο νησί μας. Πως μπορούμε να πάμε μπροστά όταν η ύδρευση διακόπτεται από κλοπές σωλήνων που μεταφέρουν το νερό; - Εν Άνδρω)

Άνδρος 2/4/2019

Αγαπητοί Δημότες

Την Παρασκευή 29/3/2019 κλάπηκαν από την περιοχή Αγίου Αντωνίου Απροβάτου 100μ λάστιχο ύδρευσης. Ο δράστης έκοψε το λάστιχο από το δίκτυο με το οποίο μεταφέρεται το νερό στο Κάτω Απροβάτο, με αποτέλεσμα να διακοπή η ύδρευση μεγάλου μέρους του οικισμού.

Για το γεγονός ενημερώθηκα από τον αρμόδιο υδραυλικό του Δήμου μας. Κατήγγειλα   άμεσα το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Γαυρίου.

Να σημειώσω δε,  ότι πρόκειται για δεύτερη κλοπή που σημειώθηκε στην ίδια περιοχή και με αντικείμενο επίσης λάστιχο ύδρευσης.

Κατόπιν ενημέρωσης του Δήμου, το λάστιχο θα εγκατασταθεί και άμεσα θα συνεχιστούν οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου. Η κοινότητα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερες παροχές προς τους κατοίκους του Χωριού  μας

Δυστυχώς όμως, πέρα από τα αντικειμενικά προβλήματα, κακοπροαίρετοι χωριανοί μας οικειοποιούνται παράνομα κοινόχρηστα πράγματα, προκαλώντας  ζημιά στο κοινωνικό σύνολο. Θέτουν με παράνομο τρόπο τον εαυτό τους και τα συμφέροντα τους πάνω από τα συμφέροντα του Χωριού.

Ελπίζω η αστυνομία να μπορέσει να βρει τους ενόχους και η κοινωνίας μας να τους απομονώσει, θέτοντας τους στο περιθώριο όπως τους αξίζει

Γιάννης Μουστάκας

Πρόεδρος Απροβάτου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η μαλ...ία έχει ονοματεπώνυμο, δυστυχώς είναι μεταδοτική και ανίατη, και δεν έχει όρια. Μα το λάστιχο που κοστίζει ''τίποτα''. Κλέψε ρε βλάκα κάτι αξίας τουλάχιστον νάχεις να το λές με ''καμάρι''. 100 μέτρα λάστιχο σου λείπουνε και θα σωθείς τώρα που τα 'κλεψες.
Μήπως πρόεδρε ο ''αρχικλέφτης'' το κάνει για λόγους εκδίκησης.Και δεν μπορείτε να βρείτε που τοποθετήθηκε(αν το βάλανε στο χωριό).
Βέβαια αν είναι περαστικός ο ''γύφτουλας''(πραγματικός ή μή) άντε βρές τον.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ντροπή τους Όταν τους μάθετε να δημοσιεύσετε τα ονόματα τους.