Τραπεζάκια πολλά και... πολύ έξω!...

 

Αναγνώστης που διατηρεί κατάστημα στην αγορά της Χώρας παραπονέθηκε στο τηλέφωνο για την χαλάρωση έως αδιαφορία με την κατάληψη σχεδόν όλου του οδοστρώματος από τραπεζάκια κατά τις βραδινές ώρες. Τα ίδια μας είχε πει και δικηγόρος που είχε ασχοληθεί με το θέμα. Δεν απαντήσαμε. Και δεν σχολιάσαμε: γιατί καλοκαίρι, γιατί η διοίκηση σε μετάβαση και γιατί τα μαγαζιά θα πουν τα δικά τους.

Όμως η Δέσποινα-Ελένη Φίφη μας έστειλε επωνύμως εντυπωσιακή και λίγο αστεία φωτογραφία: στον άδειο εντελώς πεζόδρομο τα τραπεζάκια καταστημάτων να καταλαμβάνουν ήδη το μεγαλύτερο μέρος του.

Λόγω του επώνυμου της καταγγελίας, αλλά και του κάπως αστείου άδειου δρόμου με τα τραπεζάκια, προχωράμε στην δημοσιοποίηση και ζητάμε να συμφωνήσουμε: είτε όλοι να παρανομούμε είτε όλοι να είμαστε νόμιμοι είτε όλοι να βρούμε μια μέση λύση μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας. Έτσι τουλάχιστον θα ξέρουμε όλοι που είμαστε και τι θέλουμε. Διαφορετικά... Ή, για να το ρωτήσουμε αλλιώς: για σκεφτείτε τι θα γίνει τον Αύγουστο;

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Δ. ΦΙΦΗΣ

 

Αγαπητέ συντάκτη, 

Σας στέλνω πρόσφατη φωτογραφία του πεζοδρόμου της αγοράς στην Χώρα Άνδρου προς διερεύνηση του καθεστώτος κατάληψης.

Παρακαλώ όπως επιμεληθείτε του θέματος για να γνωρίζουμε και εμείς οι Ανδριώτες που πασχίζουμε υποστηρίζοντας το νησί μας εάν έχουμε δικαίωμα να περπατούμε  χωρίς εμπόδια στους δρόμους του. 

Ευχαριστώ πολύ

Δ. ΦΙΦΗ