Πρόβλημα με το ΑΤΜ της Εθνικής στο Γαύριο

 

Η Εθνική Τράπεζα - το μεγαλύτερο τραπεζοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας - έχει αφήσει εδώ και μέρες χωρίς ουσιαστική εξυπηρέτηση τους κατοίκους τους εκδρομείς και τους παραθεριστές στο Γαύριο.

Το ΑΤΜ τα προηγούμενα δυο Σαββατοκύριακα δεν έδινε χρήματα, ενώ στο λιμάνι συνωστίζονταν εκατοντάδες πολίτες που έρχονταν ή έφευγαν από το νησί.

Το ίδιο συμβαίνει συνεχώς τις τελευταίες τέσσερις μέρες, με τον κόσμο να έχει κυριολεκτικά αγανακτήσει, δεδομένου είναι τέλος του μήνα και εκτός της καλοκαιρινής κίνησης που αυξάνεται, έχουν κατατεθεί και οι συντάξεις των περισσότερων ταμείων. Πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

Το υποκατάστημα της τράπεζας στη Χώρα στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι δήλωσε ότι είναι αναρμόδιο πλέον και τα παράπονα πρέπει να γίνουν στην κεντρικά στην Αθήνα! Υπάρχει κεντρικός μηχανισμός που παρεμβαίνει – όπως εξήγησαν – και στέλνει συνεργείο από το κέντρο! Ο κεντρικός μηχανισμός έχει ειδοποιηθεί για το ότι το ΑΤΜ Γαυρίου είναι εκτός λειτουργίας.

Παραπονα είχαν διατυπωθεί για την λειτουργία και το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.

Κ.Ρ.