Άνδρος: πρωινές καλοκαιρινές αναμετρήσεις

 Ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα Σάββατο πρωί από Ραφήνα: το Supeerferry και το Aqua Blue για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο. Έφτασαν μαζί στην Άνδρο. Πρώτο μπήκε στο Γαύριο το Superferry. Όμως λόγω αποβίβασης 200 ΙΧ καθυστέρησε. Έφυγε πίσω από το Aqua Blue. Μέχρι την Τήνο είχαν μια μικρή απόσταση. Μπήκαν σχεδόν μαζί στο λιμάνι της Τήνου.

Από εκεί και μετά το Superferry πήγε Μύκονο και το Aqua Blue γύρισε προς Ραφήνα όπου έχει απογευματινό δρομολόγιο για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο στις 16:30. Το Aqua έχει λόγο περίπλοκα δρομολόγια γιατί δύο φορές την εβδομάδα πάει και Ικαρία-Σάμο. Αναλυτικά τα έχουμε δημοσιεύσει σε προηγούμενη ανάρτηση.

 Ο αναγνώστης μας στη βεράντα του στον Άγιο Πέτρο κατέγραψε φωτογραφικά αυτή την πρωινή κόντρα των δύο καραβιών που έπλεαν το ένα πίσω από το άλλο με αντίστοιχη ταχύτητα. Ένα ωραίο και εντυπωσιακό θέαμα στην ήρεμη πρωινή θάλασσα σε μια μέρα που όλοι την περιμένουν από τις πιο ζεστές του καλοκαιριού. Μια μέρα που για όσους είναι πλάι στη θάλασσα ή στα πλοία που ταξιδεύουν νοιώθουν σίγουρα καλύτερα. Αλλά και για όσοι βλέπουν αυτές τις εικόνες των πλοίων = που διασχίζουν το Αιγαίο - ίσως νοερά νοιώθουν κάτι από την ανάσα της θάλασσας.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet