Οι αναγνώστες για τις παραλίες Νειμποριού και Άγιου Πέτρου

SIMEON PATESTAS (by mail): Εάν δεν σκοτώθηκε κανείς μέχρι τώρα είναι θαύμα.  Τρεις εβδομάδες είναι αυτή η κατάσταση.

Λευτέρης Φραδελος (σχόλιο facebook): Εχθές το απόγευμα ενώ καθόμασταν στην παραλία μια γυναίκα έπεσε στο σπασμένο σκαλί και χτύπησε άσχημα με μώλωπες στα χέρια και στα πόδια. Πρέπει επειγόντως να επισκευαστεί διότι είναι κρίμα να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Επισκεφθήκαμε το σημείο και τη σκάλα που δείχνει στην φωτογραφία που έστειλε ο αναγνώστης. Είναι χαλασμένο σκαλί. Όπως είναι χαλασμένο και άλλο σκαλί σε άλλο σημείο της πεζογέφυρας. Επίσης όλες οι σανίδες της πεζογέφυρας προς το παλιό ελικοδρόμιο είναι πιτσικαρισμένες. Χρειάζεται όλη η πεζογέφυρα συντήρηση επειγόντως.

Απ' ότι φαίνεται ανήκει και αυτή στο "ανολοκλήρωτο έργο" του απερχομένου δημάρχου! Ο απερχόμενος δυστυχώς αφήνει όντως ένα τεράστιο "ανολοκλήρωτο έργο" όπου και να κοιτάξει κανείς. Ελπίζουμε ο νέος δήμαρχος να δείξει άμεσα το ενδιαφέρον του. Διαφορετικά του χρόνου η πεζογέφυρα θα είναι η μισή παρελθόν. Κατά τα άλλα άυτός και οι φίλοι του έχουν ξεκινήσει... αντιπολίτευση! Μόνο αυτό ξέουν άλλωστε. Πέρασαν μια 5ετία ως διοίκηση αντιπολιτεύομενοι τους προηγουμένους!!! Και ενώ ακόμα είναι διοίκηση αντιπολιτεύονται... τον επόμενο!!! 

Νίκος Βόσσος (μήνυμα): Καλημέρα τα σκουπίδια στον Άγιο Πέτρο να μαζευτούν. Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Είναι ένα μήνα πεταμένα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Πολλοί αναγνώστες - όπως ο παραπάνω - στέλνουν μηνύματα με φωτογραφίες από σκουπίδια σε διάφορα μέρη του νησιού. Δημοσιεύουμε τις τρεις παραπάνω του αναγνώστη μας ενδεικτικά γιατί αφορούν την πιο μεγάλη παραλία του νησιού.

Τα σκουπίδια παντού είναι κι αυτά μέρος του "ανολοκλήρωτου έργου" του απερχομένου δημάρχου. Αλλά και μέρος του "ανολοκλήρωτου έργου" και της απερχόμενης ελάσσονος αντιπολίτευσης που δεν μίλησε γι' αυτά και ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για την ανεξέλεγκτη διαχείριση τους και για την ανεξέλεγκτη χωματερή! Όραμα του επικεφαλής της ήταν η μετατροπή του αρχαιολογικού χώρου του Στρόφιλα σε σκουπιδότοπο! Κοινό το όραμα με αυτό του απερχομένου. Γι΄αυτό και συμμάχησαν εκλογικά στο τέλος! Ανολοκλήρωτα οράματα και παροράματα...