ΜΠΑΤΣΙ: Το μπαράκι της μαρίνας!…

 

(Λάβαμε ένα ερώτημα από τον αναγνώστη Παναγιώτη Αναστασίου, που αναφέρεται στην ημιτελή μαρίνα Μπατσίου. Μια μαρίνα που παρά την κατάσταση της είναι η δεύτερη πύλη της Άνδρου μιας κι εκεί έρχονται πολλά κότερα και γιώτ. Δεν ξέρουμε την απάντηση. Και δεν ξέρουμε και το γεγονός στο οποίο αναφέρεται. Και είναι και εύλογο τώρα που η κίνηση κορυφώνεται. Ίσως κάποιος ξέρει να απαντήσει. – Εν Άνδρω).

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα σας παρακαλώ να κάνετε μια έρευνα για το κτίριο στο Μπατσί για το οποίο σας στέλνω φωτογραφίες. Είναι άλλη μια ιστορία εγκατάλειψης και αμφίβολης χρησιμότητας.

Εκεί κάποτε (2004-2005) υπήρχε το καλύτερο μπαράκι στο Μπατσί μέσα στο κύμα. Μετά κάνανε αυτό το κτίριο για να εξυπηρετεί λέει τα σκάφη της μαρίνας. Εγώ το βλέπω εγκαταλελειμμένο και ρημαγμένο.

Ποιος ευθύνεται;

Panagiotis Anastasiou

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όποιος προτιστως αγαπάει το μερος που μεγάλωσε και ζει δεν δέχεται να αντικρίζει τέτοια αντιαισθητικα και αντιπεριβαλλοντικα έκτροπα. Όπως επίσης και παρεμβαίνει σε κάθε παρέμβαση που μόνο υπέρ του τόπου του δεν είναι. Περα από τους επισκέπτες του νησιού που έρχονται και παρέρχονται τον πρωτο λόγο έχουν οι κάτοικοι του όμορφου νησιού μας. Αυτοί πρώτοι πρέπει να κοιτούν το μέλλον του νησιού και να μη δέχονται για χάρη κανενος παρεμβάσεις που χαλάνε την ποιότητα και την ομορφιά του τόπου μας. Ο χώρος έχει γίνει άλλος ένας σκουπιδότοπος και μάλιστα δίπλα στην θάλασσα. Όποιος έχει μάτια ανοιχτά βλέπει. Ελπίζω να το αξιοποιήσουν κάποια στιγμή σωστά και με σεβασμό στο περιβάλλον.

This comment was minimized by the moderator on the site

μάλλον μας την λεει ο πιο κάτω σχολιαστής...
ωμά και στεγνά, μας λέει, ότι μαζεύουν όλο το χαρτί το καλοκαίρι και τον χειμώνα, όλοι τους πάνε Busko Bulgaria και στα χιόνια.
προφανώς έτσι είναι, όλοι το βλέπουμε και ειλικρινά κι εγώ ...η φτωχιά απορώ, γιατί, να ενοχλεί κάποιους ..
η πετυχημένη συνταγή του Μπατσιού, σαν τουριστικός προορισμός, έχει καταγραφεί πλέον σε εγχώρια και διεθνή sites και συνεπώς τραβάει το δρόμο του.
η μαρίνα που θιάχτηκε και μιά σειρά άλλες παρεμβάσεις,ανεβάζουν την επισκεψιμότητα και προφανώς, χρόνο με τον χρόνο, θα ανεβαίνει πολύ περισσότερο.
Αλήθεια εκεί στο Γαύριο και πιο γενικά, γιατί τους κακοφαίνεται μία τέτοια πραγματικότητα...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ??
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ? ?
ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ....ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ (2) ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ....ΑΝΤΕ (2,5 ΜΗΝΕΣ) ....(ΚΑΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ GROUP'S...ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣHΜEΡΑ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΩΝ, ΤΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ)...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...
2 ...2,5 ΜΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ...ΝΕΚΡΩΝΕΙ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ...''ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ? ?
ΟΤΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ...ΛΑΙΚΑ ...ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ...
ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ? ?
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ !!!!!
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, 2-2,5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΞΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ BANGKA ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ...ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ..ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ...
ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ, ΝΑΙ ! ! ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ ! ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ''ΚΛΕΙΝΕΙ'' ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ??
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ...ΜΠΟΛΙΚΟ '' ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΕΡΑ'', ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ... '' ΜΑΧΗΣ'' ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ 2-3 ΜΗΝΩΝ.
ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ !!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ...
.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς αλλά το Μπατσι καταστράφηκε. Πρέπει να βρεθούν άτομα ικανά ,που θα αγαπούν το Μπατσι μήπως και σωθεί και όχι άτομα που κοιτάνε να ζήσουν από αυτό. Σωθήκαμε φώναζαν το βράδυ των εκλογών αυτοί που εκλέχθηκαν

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα εχει πουλήσει όλα ο τέως πρόεδρος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά ο Παναγιώτης Αναστασίου είναι Μπατσιωτης ? Γιατί αν είναι δεν τον ξέρει κανείς ....τώρα τι θα κάνει η Βολικά αυτό θα το δείξει ο χρόνος ...το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι θα κάνει ότι μπορεί για τον τόπο όπως έκανε και ο Πετρισης .

This comment was minimized by the moderator on the site

Κάτσε εσύ στο νεκροταφείο που θα είναι το μπάτσι σε 10 μέρες και άσε μας εμάς να κοιτάμε τις πέργκολες όταν έρχονται τα καραβια και γεμίζουν τα μαγαζιά χειμώνα καλοκαίρι έστω και για αυτές τις ώρες. Του χρόνου αν φύγουν και τα ΙΧ από την παραλία ετοιμάσου για νεκροταφείο το Μπάτσι και το καλοκαίρι...

This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδιά να κάνετε υπομονή θα τα φτιάξει όλα η Βολίκα και ο Μουστάκας χεχεχε

This comment was minimized by the moderator on the site

τι παει να πεί, παραμονή του 15αυγουστου κύριε '' Μπατσιώτη '' ? ? ...δεν είναι φαντάζομαι ...παπάς, για να έχει λειτουργία και συνεπώς δεν ασχολούμαστε ή δεν γράφουμε τίποτα !
ολα έχουν κα΄ποια στιγμή..κα΄ποια αρχή και καποιο τέλος 1
Το κτίριο αυτό να σταματήσει π΄ρωτιστα να χρησιμοποιέιται σαν ιδιωτικός χώρος και στη συνέχεια να αξιοποιηθεί καταλλήλως
η κυρία νέα π΄ροεδροσ κυρία Βολίκα ,αλήθεια που είναι και δεν παίρνει θέση ?
τι περιμένει να αναλάβει ? ? ....και να κουνάει τότε την μαγική της ..μπαγκέτα για να μας δώσει το στίγμα μας !
εεεε...ρέ γλέντια που έχουμε να ζήσουμε, μετά την 1/9/2019 ...
.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ότι ξαφνικά θα διαβάζαμε θετικά και υποστηρικτικά σχόλια του Μασαντη προς τον Θωμά αυτό πραγματικά είναι ένα θαύμα της Παναγιας ....
ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΑΔΙΚΩΣ
Είναι γνωστό πως κάθε καλό το στηρίζουμε από όπου κι αν προέρχεται...
Να σας θυμησουμε καλή μου πως στηρίξαμε τον Σουσούδη να χωροθετήσει στην Πλούσκα, αλλά και τον Καπάκη όταν έγινε ΓΓ ΠΠ το 2915. Που να ξέραμε όμως την εξέλιξη του. Όπως δεν ξέραμε την εξέλιξη του Σουσούδη το 2014.
Αυτά για να μην απορείτε καλή μου.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα