Τροχαίο στο Απροβάτου...

Τροχαίο ατύχημα σήμερα το μεσημέρι (7/10) στην Άνδρο, στην περιοχή Απροβάτου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε μεσήλικας και επέβαιναν δύο άτομα ακόμα παρεξέκλινε της πορείας του και βγήκε από τον δρόμο, για άγνωστη λόγο, και χτύπησε σε χαμηλό μαντρότοιχο. 

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε αμέσως η πυροσβεστική. Το συμβάν ήταν στα 2 χιλιόμετρα από το κλιμάκιο. Ακολούθησε το ΕΚΑΒ να παραλάβει τους τραυματίες. Αναλυτικά: ο συνοδηγός - μεγάλης ηλικίας - μάλλον δεν φορούσε ζώνη, έφερε τραύματα στο πρόσωπο από χτύπημα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Στο πίσω κάθισμα καθόταν η σύζυγος του ηλικιωμένου που είχε χτυπήσει στο χέρι. Και ο οδηγός είχε χτυπήσει κάπου στο πόδι.

Τέλος στο συμβάν έφτασε και η αστυνομία για τα περαιτέρω. Οι μάλλον ελαφρά (όπως είπαν) τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας. Το ευτύχημα - όπως είπε παριστάμενος μάρτυρας - ήταν πως το αυτοκίνητο δεν έτρεχε. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Mε το πρώτο ψιλόβροχο οι δρόμοι έχουν γλίτσα και λόγω της κακής ποιότητας του οδοστρώματος σε αρκετά σημεία (έχει πολύ γυαλί), οι δρόμοι , αν δεν προσέξει κανείς (στροφές, χαμηλή ταχύτητα) , γίνονται πίστες για πατινάζ. Θέλει πολλή προσοχή , ειδικά στα πρωτοβρόχια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς λόγο των καιρικών φαινομένων ο δρόμος γλιστρούσε σε πολλά κομμάτια της διαδρομής Γαυριο- Πόλη της Ανδρου. Ιδιαίτερος μεταξύ Αγία Θέκλας και υποσταθμού ΔΕΗ ήταν απίστευτο ποσό γλιστρούσε. Ένα άλλο αυτοκίνητο έφυγε από τον δρόμο επίσης χωρίς φθορές η τραυματισμούς.. Η σκόνη τα υπολείμματα των τροχών , και η λίγη βροχόπτωση έκαναν την οδήγηση ιδιαίτερος ενδιαφέρουσα.