ΧΩΡΑ: Λευκή Νύχτα 7/12/19 - ΜΠΑΤΣΙ: Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου 13/12/19

 

ΧΩΡΑ: Λευκή Νϋχτα 2015 (φωτ. Εν Άνδρω).

(Ο πρώην δήμαρχος Θ. Σουσούδης καθιέρωσε τις γιορταστικές εκδηλώσεις ενόψει των Χριστουγέννων στην Άνδρο. Στόχος η προσέλκυση παραθεριστών και φίλων της Άνδρου για μια χειμωνιάτικη επίσκεψη στο νησί. Ο στόχος δεν επιτεύχθηκε. Ελάχιστοι κίνησαν να έρθουν στην Άνδρο για τις γιορτές που γίνονταν χειμώνα σε όλο το νησί, καθώς η μια περιοχή ακολούθησε την άλλη.  Όμως οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας (Χώρα & Κόρθι) και του ανάμματος του δέντρου (Μπατσί & Γαύριο) πέτυχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό να κινητοποιήσουν τους ντόπιους και κατάφεραν να βγάλουν τον κόσμο της Άνδρου από τα σπίτια του.

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για το νησί που κορυφώθηκε τόσο στη Λευκή Νύχτα στην Χώρα και στο Κόρθι όσο και στο τελευταίο άναμμα του δέντρου στο Γαύριο, ενώ και για το Μπατσί ήταν μια ζεστή κατάσταση. Η νέα διοίκηση του Δήμου Άνδρου συνεχίζει την παράδοση που δημιουργήθηκε αυτά τα πέντε χρόνια. Έτσι, ήδη η Χώρα έκανε την πρώτη συγκέντρωση προετοιμασίας της Λευκής Νύχτας στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ το Μπατσί προχώρησε εγκαίρως στην αναγγελία της πανηγυρικής βραδιάς για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Την ευθύνη για την Χώρα έχει ο αντιδήμαρχος Δ. Γιαννίσης και οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών και άλλων συλλόγων και για το Μπατσί η πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού της περιοχής. Αναμένουμε και τις πρωτοβουλίες του Κορθίου και του Γαυρίου - Εν Άνδρω)

Χώρα: Λευκή Νύχτα 2015 (φωτ. Εν Άνδρω).

ΧΩΡΑ: «Λευκή Νύχτα» στις 7 Δεκεμβρίου 2019

Στις 7 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή  Νύχτα» στην Χώρα της Άνδρου. Σε αυτό συμφώνησαν οι εκπρόσωποι του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας με τον επί των θεμάτων Πολιτισμού Αντιδήμαρχο, Δημήτριο Γιαννίση, σε συνάντηση που είχαν την Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, κατόπιν πρόσκλησης του Αντιδημάρχου.

Εκπρόσωποι του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α), της Λέσχης Ανδρίων, του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου, του Εμπορικού Συλλόγου Άνδρου, του Συλλόγου Καφεστίασης, καθώς και της επιχειρηματικότητας παραβρέθηκαν, προκειμένου ν’ αποτυπώσουν –μεταξύ άλλων- εισηγήσεις για την φετινή εκδήλωση και να συντονιστούν οι διαδικασίες επί του θέματος. Για το τελευταίο, ο κ. Γιαννίσης ζήτησε από κάθε συλλογικό φορέα, που συμμετείχε στην συνάντηση, να ορίσει εκπρόσωπο για την εκδήλωση, συγκροτώντας έτσι ομάδα εργασίας, η οποία θα μεταφέρει εμπειρία και ιδέες γι αυτήν και για τις επόμενες εκδηλώσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η επόμενη συνάντησή τους στο  Δημαρχιακό Μέγαρο.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ - 6/11/2019

 

ΜΠΑΤΣΙ: Άναμμα δέντρου 2016 (φωτ. Εν Άνδρω).

ΜΠΑΤΣΙ: άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 13/12/19

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Σας καλούμε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της κοινότητας Μπατσίου Δήμου Άνδρου, την Παρασκευή 13-12-2019 και ώρα 6:00 μ.μ. για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για τα παιδιά, bazar και κεράσματα από τους συλλόγους της περιοχής μας. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν εως την Κυριακή 15-12-2019. Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο πρόγραμμα.

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΤΣΙΟΥ – 6/11/19

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στο Μπατσι θα έχει και πολύ βότκα για ζέσταμα ...είναι το αγαπημένο του...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
ΠΕΡΙΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει να δώσει άδεια ο υπεύθυνος λιμανιού για να τοποθετηθεί το καραβάκι στη προβλήτα των ψαραδικων

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Κύριος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού έχει μιλήσει με τους εκπροσώπους της Υδρουσας γιατί υπάρχει και μια Πανδριακη Γιορτή στο Λιμάνι του Γαυριου που πέρσι είχε μεγάλη επιτυχία πάνω από 2000 άτομα που είχε προσκληθεί και η Ελένη Μενεγάκη και το έδειξαν όλα τα κανάλια
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ρωτήσαμε και μας είπαν πως κάθε περιοχή έχει τη δική της ευθύνη για ότι κάνει, έχει τη δική της επιτροπή, έχει τους δικούς της ανθρώπους, το δικό της τοπικό κλπ. Άρα περιμένουν να δουν τι θα κάνει το Γαύριο. Και πέρσι ότι έκανε το Γαύριο τα έκανε αυτό, δεν τα έκανε κάποιος αντιδήμαρχος.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Λόγω λιμανιού και γενικότερης χωροταξίας του λιμένα Γαυρίου, καλό θα είναι να γίνει μία λεπτομερής καταγραφή της τοποθέτησης του Χριστουγεννιάτικου φωτισμένου καραβιού φέτος.
Εννούμε ότι, να μην επικρατήσει η σκέψη της τοποθέτησης του, μόνον για την βραδιά του ανάματος του, αλλά πως θα δίνει Χριστουγεννιάιτκο τόνο και χρώμα, όλες τις μέρες των εορτών
Συνεπώς η πιό κατάλληλη θέση φίλοι μου είναι ΝΑΙ στην προβλήτα στα ψαράδικα και έτσι όλη η παραλία του Γαυρίου του λιμένα, θα είναι φωτεινή όλες τις νύχτες των γιΟρτών.
Τέλος, οι επί μέρους εκδηλώσεις και ...''χάπενιγκς'', μπορούν να γίνονται, καθ' όλο το μήκος της παραλίας και αναλόγως με το είδος της κάθε μικρής γιορτής που θα διοργανώνεται.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ''ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ''......ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΗΜΕΡΑ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ .

ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 6/12 ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟ... '' ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ'' ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ.
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6Μ.Μ. ΣΤΙΣ 14/12 ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΝΑΚΟΙΝΩΘΙΕ ΚΑΙ Ν ΑΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ....ΜΠΑΖΕΤ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΣ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ...