Μεταφορά ασθενούς στις 3:40 τα ξημερώματα: το Λιμενικό και πάλι παρόν στην Άνδρο...

Το πλωτό του Λιμεναρχείου Τήνου στο λιμάνι της Χώρας στις 3:40 τα ξημερώματα

Για μια ακόμα φορά το Λιμενικό έκανε την «καλή του πράξη» στο νησί μας έτσι ώστε η απουσία του περιπολικού του Λιμεναρχείου Άνδρου στα θαλάσσια σύνορα στη Σάμο δεν έγινε αισθητή. Σε πλήρη συντονισμό Κέντρου Υγείας, ΕΚΑΒ και Λιμεναρχείου κινητοποιήθηκε πλωτό του Λιμενικού Τήνου που ήρθε σήμερα (10/5) τα ξημερώματα πήρε ασθενή κάτοικο Χώρας Άνδρου και τον πήγε στο νοσοκομείο Σύρου.

Την είδηση, που η δημοσίευση της βοηθά στην αίσθηση ασφάλειας, αλληλεγγύης και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών, έστειλε φίλος αναγνώστης σήμερα το πρωί με μήνυμα και σχετικές φωτογραφίες.

Για μια ακόμα φορά το Λιμενικό και οι υπηρεσίες υγείας της Άνδρου στήριξαν το νησί σε μια δύσκολη περίπτωση. Το σκάφος της Τήνου έτοιμο προς αναχώρηση στο λιμάνι της Χώρας σήμερα τα ξημερώματα.

Το μήνυμα:

"Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ : Στις 03.40 της 10ης Μαίου διακομίσθηκε από το ΚΥ Υγείας Άνδρου και το λιμάνι της Χώρας στο Σύρο με πλωτό του Λιμεναρχείου Τήνου επείγον περιστατικό ασθενούς που έχρηζε άμεσης θεραπείας καυτηριασμού λόγω ρινορραγίας - Φιλικά..."

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"