Λιμενικοί στα πλοία. Περισσότεροι έλεγχοι για τον κορωνοϊο.

Κλιμάκια λιμενικών από το Λιμεναρχείο Ραφήνας και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, επιβαίνουν από σήμερα σε όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων, πραγματοποιώντας συστηματικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού! Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια των ταξιδιών αλλά και στους χερσαίους χώρους των λιμένων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΣ, πλοίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός, σε δηλώσεις του, το πρωί, τόνισε ότι «με απόφαση του υπουργείου Ναυτιλίας, το Λιμενικό Σώμα ξεκινά σήμερα ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συστηματικών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο κ. Λαγκαδιανός ανέφερε ότι «οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια των ταξιδιών από κλιμάκια του Λιμενικού Σώματος που θα βρίσκονται στα πλοία της ακτοπλοΐας» και πρόσθεσε πως «στόχος των ελέγχων είναι η καθολική εφαρμογή των μέτρων προστασίας, από πληρώματα και επιβάτες, σε μία περίοδο που η κίνηση επιβατών με πλοία αυξάνεται και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με τη σταδιακή άνοδο των αφίξεων τουριστών στη χώρα μας».

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet