Το Γαύριο έτοιμό για Χριστούγεννα! Αλλά τα Χριστούγεννα δεν είναι έτοιμα για εφέτος!!!

Από χτες το βράδυ μετά από προετοιμασία ημερών το γνωστό καραβάκι στήθηκε στο λιμάνι της Άνδρου για να θυμίσει πως τα Χριστούγεννα έρχονται και το Γαύριο ετοιμάστηκε γι' αυτά. Το πρόβλημα όμως είναι πως τα Χριστούγεννα δεν είναι έτοιμα για εφέτος. Πανδημία γαρ... Ο άτιμος ο κονοροϊός δεν εξαφάνισε μόνο την εποχιακή γρίπη όπως αναφέρει το πανευρωπαϊκό παρατηρητήριο, αλλά και τα Χριστούγεννα.

Η εξαφάνιση της εποχιακής γρίπης είναι γεγονός για εφέτος. Όπως αναφέρουν οι ειδήσεις από τους 4.500 που εκλέχθηκαν εφέτος από το πανευρωπαϊκό παρατηρητήριο γρίπης με ιό βρέθηκε μόνο ένας!!! Φταίνε τα μέτρα για τον κορονοϊό, φταίει η κοινωνική απόσταση, φταίνε όλα αυτά μαζί και ταυτοχρόνως. Κι έτσι γρίπη γιόκ. Αλλά για τους ίδιους ακριβώς λόγους και Χριστούγεννα όπως τα ξέραμε γιόκ.

Έμεινε λοιπόν το όμορφο καραβάκι στο Γαύριο ξέμπαρκο. Χωρίς κόσμο αυτή τη χρονιά. Χωρίς γιορτές και τραγούδια. Έμεινε μόνο αναμμένο να θυμίζει μέρες περσινές και προπέρσινες. Μέρες χαρούμενες και γελαστές. Μείναμε όμως κι εμείς πάντα εδώ. Να το βλέπουμε και να το χαιρόμαστε τραγουδώντας έστω και μόνοι κρατώντας τις κοινωνικές αποστάσεις: "είμαστε ακόμα ζωντανοί σαν ροκ συγκρότημα/ κι αν μας αντέξει το σχοινί θα φανεί στο χειροκρότημα...   

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού ξύπνησαν οι Γαυριωτες και έβγαλαν δήμαρχο δικό τους πάλι καλά! Τόσα χρόνια μας έφταιγε η Χώρα και οι Χωραιτες. Όλα τα έργα εκεί γίνονταν και όλες οι εκδηλώσεις!
Της στραβιας @@@@@ της φταίνε.....
Τελικά μόνοι μας διατηρούσαμε το χαμηλό επίπεδο.
Εμείς φταίμε για όλα , όταν είχαμε αξιόλογους συντοπίτες στο δήμο όλο και κάτι γίνονταν , τη προηγούμενη πενταετία τι μας έφταιγε; Αναζήτηστε ευθύνες σε όσους ψηφίζατε και όχι στη Χώρα που όλα τα χρονια μας φταίει...αμάν πια αυτό το κόμπλεξ μας!