Πρόστιμα και απόπειρα χτες στο Μπατσί!!!

«Αγαπητό εν Άνδρω αληθεύει ότι χθες η αστυνομία πιάσανε παραβάτες που αθέτησαν τον νόμο και πήγαν στο εξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας στο Μπατσί? Και έπεσαν πρόστιμα... Ενημερώστε μας... καθώς και ότι τη νύχτα έγινε ληστεία στο σούπερ μάρκετ ΑΒ στο Μπατσί?»

Το παραπάνω σχόλιο έφτασε στο Εν Άνδρω σήμερα (Σάββατο 5/12) το μεσημέρι. Μας ξάφνιασε. Πάλι οι αναγνώστες μας ήταν μπροστά από εμάς ειδησεογραφικώς. Αρχίσαμε τα τηλέφωνα και ω του θαύματος – μέρες που είναι – οι πληροφορίες ήταν αλήθεια κατά τα 3/4!

Αναλυτικά:

  1. Όπως μάθαμε κόσμος αρκετός βρέθηκε χτες το πρωί 4/12 στην Αγία Βαρβάρα στο Μπατσί για την γιορτή της ομώνυμης εκκλησίας. Όντως κατέφθασε η αστυνομία της Άνδρου και διαπίστωσε πως κάποιοι δεν είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί πέραν του ότι πήγαν για την εορτή. Κι έπεσαν κάποια πρόστιμα. Ως γνωστόν οι συναθροίσεις και οι γιορτές απαγορεύεται λόγω κορονοϊού. Και το οποίο μετά την ασθένεια και την δύσκολη ανάρρωση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και τον θάνατο του μητροπολίτη Λαγκαδά άρχισε να προσέχει και η εκκλησία.
  2. Στο Supermarket AB στο Μπατσί άγνωστος έκανε απόπειρα παραβίασης της πόρτας. Δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε την προσπάθεια…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το ρίξαμε στης θεουσε και στους παπάδες ,για της επιχείρησης δεν βλέπω να λέμε κάτι που τους έχουν κατά κλέψει και από όλα αυτά καταλαβενης ότι αυτά που γράφονται είναι από ανδριοτες και ανδριοτισες που ψάχνουν να βρουν δέρμα για να δαγκώσουν και να βγάλουν δηλιτιριο για να μην πω χολή ΕΣΧΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΗ ζούμε σε μια κοινωνία κλειστή και ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου απλά σας λυπάμαι!κύριε πασαντη δεν βλέπω να απαντάς σε κάποια άτομα που σου απευθύνουν το λόγο γιατί?μήπος ευθηνεσε για κάτι από αυτά? γιατί δεν απαντάς στου ανθρώπους που έχουν δεκτή την σελίδα σας? εύχομαι αυτές η άγιες μέρες να μαλακοσουν την Κάκια σας που δεν το βλέπω!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Με την λέξη πουτανιά είμαι σίγουρος ότι περιγράφεις τον εαυτό σου θεούσα μου .Θα έπρεπε να ντρέπεσαι με αυτά που κάνεις σε οικογένειες και έχεις το θράσος να πηγαίνεις στις εκκλησίες και να ψέλνεις .Αυτά όντως τα κάνουν οι ########
(ΠΡΟΣΟΧΗ: διαγράφτηκε η τελευταία λέξη - Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το να το παίζετε θεούσες και να ενοχλείτε με τις πράξεις σας τα σπίτια πιστεύετε ότι είναι σωστό;Πηγαίνοντας στο ψαλτήρι νομίζετε ότι θα συγχωρηθούν οι αμαρτίες σας;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Μήτσος και η κοπέλα ποιοι είναι;
Διαβάζω ξανά και ξανά τα σχόλια αλλά δεν καταλαβαινω....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευλογία για εμάς που είμαστε κοντά στο Θεό και απέχουμε πολύ από την πουτανια

This comment was minimized by the moderator on the site

Καταρχήν καλησπερα,
Καθομαι εδω και μερες και βλεπω ολα τα σχόλια που ανεβαζουν οι συμπολίτες μας και αναρωτιέμαι σε ποση άθλια κατάσταση εχουν έρθει ολοι και πως η πίεση έχει επηρεάσει και έχει βγάλει στην επιφάνεια ολη την κακια και την κατακριση Προς κάποιους αλλους.
Θα ηθελα να προσθέσω λοιπον και με γνώμονα τις δυο πλευρές οτι.. Καταρχήν θεωρώ σωστό οι αστυνομικοί να κάνουν τη δουλεια τους και να προστατέψουν τον κοσμο, ομως η αντιμετώπιση που πρεπει και οφειλουν να εχουν προς τους πολίτες πρέπει να εισαι σωστή και οχι να προσβάλουν και να φωναζουν.
Στην αγια βαρβαρα σαφως και υπήρχαν κάποιοι που ηταν παράνομοι βαση νόμου και γράφτηκαν πρόστιμα γιατι έβγαιναν απο εκει , ομως υπαρχει και η αλλη πλευρα στην οποια ειναι καποια ατομα που απλα έτυχε να περνάνε για περπατημα απο εκει και οι αστυνομικοί τα εγραψαν και η κλήση ελεγε οτι δεν ειχαν τα κατάλληλα χαρτια , δεν κοιταξαν καν τα μήνυματα και τα χαρτιά ένω υπηρχαν και μίλησαν άσχημα προς συμπολίτες μας .
Λοιπον εδω έρχομαι εγω για να σας ρωτησω που πηγε η ανθρωπια σας , ναι δεν λεω να ειμαστε σωστοί με τους νόμους απλα πριν μιλησει ο καθε ενας καλο θα ηταν να σκεφτει και αν δεν ξερει να κλεισει το στωμα του.
Και κατι τελευταίο κυριε πασαντη η οπως αλλιως σας λενε .
Κοιτάξτε να γράψετε πρωτα για το πως θα λυθει το θεμα με τις κλοπες και μετα το θεμα με τις θεουσες και τι ειναι σωστο η τι οχι .
Και να ξέρετε σημερα ηταν καποιες μανες παιδιών αλλων μεθαυριο μπορει να ειναι η δικη σας οποτε πριν βγαλετε αρθρο τέτοιο, ξανα ψαξτε καλα ολες τις πλευρες .
Καλα Χριστούγεννα και καλο κουράγιο .

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν αξίζει να ασχοληθείτε,ξέρουμε πολύ καλά αυτές τις δυο κυρίες που γράφουνε από το Μπατσί!Δεν έχουν ιδέα από νοσοκομεία και εντατικές....(Ίσως η μία κυρία να έχει ιδέα από ψυχιατρικές διαταραχές μόνο)

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ασχολούμαστε με εσένα δεν το έχεις καταλαβει....

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν δεν ασχολείσθε με την κοπέλα γιατί απαντάτε; Γιατί καρφώνεστε; Επειδή είστε ένοχος. Άρα ασχολείστε. Και η κοπέλα σας κατάλαβε. Σας περιέγραψε. Και νοιώσατε άσχημα για τα μούτρα σας. Για το γυρίσατε στο τσάμικο...
ΥΓ Το σχόλιο δημοσιεύθηκε κατά το ήμισυ ως δείγμα πολιτικής εμπάθειας και προσωπικής κακίας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα έπρεπε να ντρέπεστε εσείς όλοι οι γνωστοί άγνωστοι που πιάνετε και γράφετε για ένα ευπαθή άνθρωπο (Μήτσο)Για μια κοπέλα που ούτε καν είναι εδώ στην Άνδρο και φυσικά για όλες τις εκκλησίες, ένα μόνο έχω να πω ντροπή ντροπή ντροπή. Βρήκατε πρόφαση με αυτό τοάρθρο για άλλη μια φορά να δείξετε το κόμπλεξ σας....Αν οτιδήποτε πρόβλημα έχετε ελάτε σε εμένα να το λύσουμε, εξάλλου σε ένα μικρό χωριό είμαστε. Εύχομαι καλές γιορτές και επιτέλους αυτά τα Χριστούγεννα ας γεμίσουν τη ψυχή μας με αγάπη και όχι μίσος. ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΙΩΤΗ ΜΠΑΤΣΙ ΑΝΔΡΟΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Έμεινε στην Άνδρο πάλι η Μαριώ και τα έκανε όλα ρημαδιω!!!!

Περισσότερα