Πρόστιμα και απόπειρα χτες στο Μπατσί!!!

«Αγαπητό εν Άνδρω αληθεύει ότι χθες η αστυνομία πιάσανε παραβάτες που αθέτησαν τον νόμο και πήγαν στο εξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας στο Μπατσί? Και έπεσαν πρόστιμα... Ενημερώστε μας... καθώς και ότι τη νύχτα έγινε ληστεία στο σούπερ μάρκετ ΑΒ στο Μπατσί?»

Το παραπάνω σχόλιο έφτασε στο Εν Άνδρω σήμερα (Σάββατο 5/12) το μεσημέρι. Μας ξάφνιασε. Πάλι οι αναγνώστες μας ήταν μπροστά από εμάς ειδησεογραφικώς. Αρχίσαμε τα τηλέφωνα και ω του θαύματος – μέρες που είναι – οι πληροφορίες ήταν αλήθεια κατά τα 3/4!

Αναλυτικά:

  1. Όπως μάθαμε κόσμος αρκετός βρέθηκε χτες το πρωί 4/12 στην Αγία Βαρβάρα στο Μπατσί για την γιορτή της ομώνυμης εκκλησίας. Όντως κατέφθασε η αστυνομία της Άνδρου και διαπίστωσε πως κάποιοι δεν είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί πέραν του ότι πήγαν για την εορτή. Κι έπεσαν κάποια πρόστιμα. Ως γνωστόν οι συναθροίσεις και οι γιορτές απαγορεύεται λόγω κορονοϊού. Και το οποίο μετά την ασθένεια και την δύσκολη ανάρρωση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και τον θάνατο του μητροπολίτη Λαγκαδά άρχισε να προσέχει και η εκκλησία.
  2. Στο Supermarket AB στο Μπατσί άγνωστος έκανε απόπειρα παραβίασης της πόρτας. Δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε την προσπάθεια…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»