Νυχτερινή μηχανοκίνητη «κατόπτευση» στο Φραγκάκι!!!

Το εργοτάξιο στο Φραγκάκι

Στις 2:30 το πρωί την Τετάρτη 16/12/20 δύο μοτοσυκλέτες έφτασαν στο εργοτάξιο στο Φραγκάκι. Ο ένας από τους δύο φύλακες άκουσε τον ήχο. Bγήκε έξω είδε τα φώτα των μηχανών και άναψε τους προβολείς του εργοταξίου. Οι δύο μοτοσικλετιστές μόλις διαπίστωσαν πως άναψαν φώτα και υπάρχει φύλακας έκαναν μεταβολή και χάθηκαν στο βουνό. Ειδοποιήθηκαν οι χειριστές και οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων ένας εκ των οποίων είναι από το Κόρθι.

Το πρωί έγινε έλεγχος από τους εργαζόμενους και βρέθηκαν τα ίχνη των μηχανών. Ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, η οποία θα αυξήσει τις περιπολίες της στην Πίσω Μεριά και στο Φραγκάκι. Η αστυνομία της Άνδρου έχει ήδη ξεκινήσει να συλλέγει στοιχεία από το facebook γνωστής σελίδας ακτιβιστών που θέλουν «να σώσουν την Άνδρο», στην οποία έχουν δημοσιευτεί παροτρύνσεις για «να κάψουν τα μηχανήματα» κλπ.

 

Τέλος να σημειώσουμε πως εδώ και αρκετές μέρες οι χειριστές των μηχανημάτων που έχουν απειληθεί ή και προπηλακιστεί από συγκεκριμένους ακτιβιστές το προηγούμενο διάστημα προσήλθαν στην αστυνομία και έδωσαν κατάθεση. Ο φάκελος θα σταλεί στον εισαγγελέα Σύρου για τα περαιτέρω.

Για πρώτη φορά στην Άνδρο συμβαίνουν τέτοιες ακραίες και έκνομες ενέργειες. Πρακτικές ακραίες αυτού του είδους συνηθισμένες ίσως σε άλλες περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Εξάρχεια κλπ) δεν είχαν μέχρι σήμερα απήχηση στην Άνδρο. Δυστυχώς όμως ο ακραίος «ακτιβισμός» και η ακραία αντιπολίτευση, οδηγεί σε ακραίες κινήσεις, που βλάπτουν πολλαπλώς την εικόνα της φιλήσυχης Άνδρου, που ξέρουμε…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»