Παραλαβή νέας αίθουσας για το Γυμνάσιο - Λύκειο Γαυρίου

 

Αρχίζει να φαίνεται η δουλειά που κάνει ο Δημήτρης Γιαννίσης με τα Ιδρύματα της Χώρας δραστηριοποιώντας όσα από αυτά έχουν κοινωφελείς σκοπούς ώστε να προσφέρουν στην Άνδρο. Φωτογραφία από την παραλαβή της αίθουσας στο Γαύριο. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προκατασκευασμένη αίθουσα για το Γυμνάσιο - Λύκειο Γαυρίου. Δωρεά Κληροδοτήματος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗ».

Στην παραλαβή μιας προκατασκευασμένης αίθουσας για το Γυμνάσιο- Τάξη Λυκείου  Γαυρίου προχώρησε σήμερα ο Δήμος μας. Η αίθουσα αποτελεί δωρεά του Κληροδοτήματος «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗ», το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως στο σχετικό αίτημα του Δήμου. Η αίθουσα είναι 36 τ.μ. με 2 κλιματιστικά.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Κληροδοτήματος και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο, Νίκο Σιγάλα. Εύχεται να ξεκινήσει μια νέα περίοδος ακόμα πιο στενής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Κληροδοτήματος, που θ’ αποφέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για το νησί μας.

Τις ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Κληροδοτήματος, Νίκο Σιγάλα, εξέφρασε και η Αντιδήμαρχος, Αθηνά Κοζανίτη, η οποία ήταν στον χώρο του Σχολείου και παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου την αίθουσα. Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία επίσης του Αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου, Αντώνη Γιαννακαρώνη, καθώς και του διευθυντή του Σχολείου, Λεωνίδα Λούπεση.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ