ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΥΡΙΑΚΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΒΡΟΧΗ!

Δεμένα τα πλοία της γραμμής μας σε Μύκονο και Ραφήνα σήμερα. Δεμένα και την Κυριακή της Αποκριάς. Δεμένοι κι εμείς στα σπίτια μας λόγω πανδημίας. Μόνο οι καθημερινά διαδηλώνοντες είναι λυτοί... κι όποιον κολλήσουν! Παραπάνω δεμένα πλοία στη Ραφήνα (φωτογραφία αρχείου).

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν έχουμε καράβια σήμερα Πέμπτη 11/3 και λόγω έλλειψης επιβατών την Κυριακη 14/3. Αντιθέτως, αν και είχε ανακοινωθεί πως δεν θα είχαμε καράβια την Τετάρτη 10/3 τελικά έγιναν δρομολόγια γιατί οι εταιρείες είδαν τον καιρό και προέβλεψαν το απαγορευτικό της Πέμπτης 11/3.

Από το πρωί βρέχει κατά ριπάς στην Άνδρο. Καλό σημάδι αυτή η κακοκαιρία που έφερε βροχή!!!

Καράβια δεν θα έχουμε επίσης την Κυριακή της Αποκριάς και φυσικά ούτε σκέψη για καρναβάλια και Καθαρή Δευτέρα. Άλλωστε ποιος κατάλαβε πως ήρθε τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και Καθαρή Δευτέρα; Μέσα στην πανδημία, που δεν λέει να υποχωρήσει οι μέρες δεν ξεχωρίζουν.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ξεχωρίζουν όμως τα αυαξανόμενα κρούσματα. Ήδη, πάνω από 3.000 ήταν χθές τα κρούσματα με κύρια αναφορά την Αθήνα όπου οι λίγοι Κουφοντινικοί (!!!) και οι περισσότεροι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν ασταμάτητα. Κάτι που βοηθά την εξάπλωση της βίας και της πανδημίας. Εδώ ισχύει δυστυχώς για όλους αυτούς τους "κάργα προοδευτικούς" το... "ο θάνατος μας η ζωή τους"! Κρίμα που εμείς είχαμε ονειρευτεί κάποτε την "πρόοδο" χωρίς εισαγωγικά και  εντελώς διαφορετικά...)

Τελικά για να ταξιδέψεις στις δύσκολες μέρες μας πρέπει πρώτα να κοιτάς (α) το ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ (ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ) και μετά το ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ. Δύσκολη εποχή για ταξιδιώτες και ιδιώτες επιχειρηματίες. Δύσκολη εποχή για αναμένοντες τον εμβολιασμό και για κλεισμένους στα σπίτια τους. Δύσκολη εποχή γενικώς...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"