Αυτοκινητιστικό με σοβαρό τραυματισμό. Αεροδιακομιδή με Super-Puma…

 

Το ελικόπτερο φτάνει λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στην Χώρα και κατευθύνεται στο ελικοδρόμιο.

Αυτοκινητιστικό ατύχημα έγινε σήμερα Τετάρτη 17/3 στις 5 το πρωί κοντά στο ξενοδοχείο Περράκη στην περιοχή της Υδρούσας. Ιδιωτικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κι έφυγε από τον δρόμο. Ο 29χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Η 22χρονη συνοδηγός τραυματίστηκε βαρύτερα.

Το ελικόπτερο έχει προσγειωθεί και ο πρώτος από τους συνοδούς γιατρούς με την τσάντα και τα ιατρικά μηχανήματα κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο που περιμένει. 

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε αρκετά καλή κατάσταση. Όμως, στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάσταση και χρειάστηκε να κληθεί επειγόντως ελικόπτερο. Λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί Super-Puma της πολεμικής αεροπορίας έφτασε στο ελικοδρόμιο της Άνδρου. Και αμέσως οι συνοδοί γιατροί (4) μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας για να προχωρήσει στην προετοιμασία της διασωλήνωσης και της αεροδιακομιδής.

Η μεταφορά της τραυματισμένης κοπέλας στο στρατιωτικό ελικόπτερο ολοκληρώνεται. Σε λίγα λεπτά θα απογειωθεί για Αθήνα.

Λίγο μετά τις 11:30 το Super-Puma απογειώθηκε με την τραυματία με κατεύθυνση την Αθήνα. Θα προσγειωθεί στο στρατόπεδο Σακέτα που είναι πλησίον του ΚΑΤ όπου θα νοσηλευτεί. Το Εν Άνδρω και η Άνδρος στρέφουν τις σκέψεις τους προς τη νέα κοπέλα και στους οικείους της ευχόμενοι ολόψυχα περαστικά...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»