Στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ για την "άρνηση self test" στην Άνδρο!...

Από το μεσημέρι της Τετάρτης 21/5 - όταν διέρρευσε η είδηση σχετικά με καθηγητή σε Λύκειο της Άνδρου που αρνήθηκε να κάνει το self-test και έκλεισε το σχολείο για να μην θέσει τα παιδιά σε κίνδυνο - η Άνδρος προσέλκυσε το ειδησεογραφικό ενδιαφέρον των αθηναϊκών ΜΜΕ. Ήταν μια σπάνια είδηση. Μέχρι σήμερα δεν είχε παρουσιαστεί εκπαιδευτικός "αρνητής του self-test" που θα οδηγούσε στο να κλείσει το σχολείο μιας και αρνήθηκε και να κάνει το τεστ και να φύγει από το σχολείο!!!

Μας πήραν 2-3 τηλέφωνα για να μιλήσουμε και να εξηγήσουμε την είδηση, αλλά και να σχολιάσουμε την αντίδραση της κοινωνίας του νησιού στο πρωτόγνωρο γεγονός και της μοναδικής κατάληξης του. Όλα αυτά σε μια εποχή κρίσης και αναστάτωσης, που έχει φέρει στις κοινωνίες μας η πανδημία. Τελικά, από τα τρία κανάλια βρεθήκαμε σήμερα το πρωί φιλοξενούμενοι στην εκπομπή του παλιού γνώριμου - και πιο παλιού δημοσιογράφου σε πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή - Γιώργου Παπαδάκη, το Καλημέρα Ελλάδα.

Το βίντεο με την συνέντευξη για το περιστατικό στην Άνδρο

Ήταν μια ευχάριστη πρωινή συνάντηση με τον Γιώργο Παπαδάκη στις εκπομπές του οποίου είχαμε πριν χρόνια τακτικές εμφανίσεις ως σχολιαστές των πολιτικών και επικοινωνιακών εξελίξεων. Μέσα σε ένα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα περιγράψαμε ειδησεογραφικά το γεγονός. Αλλά δώσαμε και ένα περίγραμμα της αντίδρασης της κοινωνίας της Άνδρου και σχολιάσαμε την κοινωνία όπως έχει διαμορφωθεί στην εποχή του διαδικτύου. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης του υπολογιστή σας ή του τηλεφώνου σας στο βίντεο που έστειλε το Καλημέρα Ελλάδα και ο Γ. Παπαδάκης...