Άνδρος 1! Κυκλάδες 85! Άρχισε η επιστροφή από το Σάββατο απόγευμα 14/8!!!

Άρχισε η επιστροφή από το απόγευμα του Σαββάτου 14/8. Μεγάλη η κινητικότητα των ημερών καθώς την Παρασκευή το βράδυ εκατοντάδες αυτοκίνητα και επιβάτες έφτασαν με το τοπικό του Superferry. H κίνηση στο λιμάνι του Γαυρίου σε αφίξεις και αναχωρήσεις (!!!) μεγάλη. Αλλά και οι έλεγχοι πολλοί...

Πολύ μεγάλη η κινητικότητα των ημερών σε επιβάτες και αυτοκίνητα. Ήδη το Σάββατο 14/8 παραμονή 15αύγουστου και εκατοντάδες ΙΧ άρχισαν να φεύγουν από το νησί. Η επιστροφή ξεκίνησε με το που ολοκληρώθηκαν οι αφίξεις το πρωί του Σαββάτου!!!

Ουρά για το απογευματινό δρομολόγια για Ραφήνα το Σάββατο το απόγευμα!!!

Παρά την μεγάλη κινητικότητα των ημερών ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1 κρούσμα στην Άνδρο και 85 στις Κυκλάδες. Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πτώση στα κρούσματα των νησιών. Αναλυτικά ο ΕΟΔΥ έδωσε σήμερα 1 κρούσμα στην Π.Ε. Άνδρου, 9 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 3 κρούσματα στην Π.Ε. Μήλου, 23 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου, 25 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 16 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου, 6 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου.

Ουρά δεκάδες αυτοκίνητα για το απογευματινό δρομολόγια για Ραφήνα το Σάββατο το απόγευμα!!!

Δεδομένης της πάρα πολύ μεγάλης κινητικότητας των ημερών και της παρατηρούμενης σημαντικής πτώσης (πάνω από 20%) στα νησιά τα ερωτήματα εστιάζουν στον αριθμό των τεστ που μας δίνουν αυτά τα αποτελέσματα.

Απάντηση και μάλιστα πειστική στα παραπάνω ερωτήματα δίνουν οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας που ήταν σήμερα 211 που είναι σημαντικά μειωμένες αντιστοίχως (ημερήσια μεταβολή -25.96%), καθώς ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 231 ασθενείς.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Eπιτελους να επιστρέψουν τα πλήθη.. .. Να πάμε εμείς με το καλό...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιά επιστροφή κόσμου ξεκίνησε? Απλώς έφυγαν ορισμένοι με το πρώτο τμήμα των αδειών του Αυγούστου. Ακόμη υπάρχουμ δεκάδες ιχ αυτοκίνητα στο νησί και αυτό φαίνεται στη δυσκολία της στάθμευσης, αλλά και διέλευσης από αρκετά σημεία του νησιού οταν οδηγεί κάποιος. Τώρα στο γεγονός του οτι δεν τηρούνται επαρκώς ολα τα μέτρα προστασίας, αυτό είναι αλήθεια. Δεν μπορεί να σε σερβίρει υπάλληλος καταστήματος εστίασης για παράδειγμα με κατεβασμένη τη μάσκα του και να την ανεβάζει έπειτα από έκκληση κάποιων πελατών. Δεν μπορεί εν μέσω πανδημίας τα τραπεζοκαθίσματα να είναι περισσότερα σχςδόν από όσα μπορεί να δεχθεί ένας πεζόδρομος, με αποτέλεσμα να συνωστίζονται σε μια και μικρή πλευρά του μόνο δεκάδες άνθρωποι για να περπατήσουν (βλέπε Χώρα και Μπατσί). Αν δεν τηρήσουμε από μόνοι μας κάποια αυτονόητα δε θα ξεμπλέξουμε από το πρόβλημα του ιού που μας ταλαιπωρεί.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχουν έρθει χιλιάδες ΙΧ. Έφυγαν κάτι εκατοντάδες ήδη. Όμως έχουν μείνει χιλιάδες πίσω. Και από σήμερα θα φεύγουν και θα έρχονται συνέχεια... Όμως μια πρώτη επιστροφή άρχισε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro